in

Staat er ook een internet blackout op de planning? 

inter

Wanneer we willen weten wat ons misschien de komende tijd te wachten staat, dan hoeven we maar te kijken naar “de oefeningen” die zijn gehouden.

Zoals zo langzamerhand bekend wordt iedere false flag operatie voorafgegaan door een oefening die vaak akelig nauwkeurig weerspiegelt wat er later echt gebeurt.

Zij die nog steeds geloven in toeval, raden wij aan dit eerdere artikel te lezen, waar een opsomming wordt gegeven van een aantal grote zogenaamde false flag aanslagen, waarbij kort tevoren een gelijksoortige oefening werd gehouden.

Wij hebben dat natuurlijk ook gezien met de false flagoperatie waar wij nu mee te maken hebben en dat is de covid-19 false flag. Ook hier, net voordat het virus echt verscheen volgens de propaganda in Wuhan, werd er een oefening gehouden, genaamd Event201.

Deelnemers waren de bekende figuren, waaronder uiteraard de niet zo Amerikaanse Bill Gates en zijn kwade doelen stichting die hij samen met zijn vrouw en mede satanist Melinda runt.

Wanneer je in detail kijkt wat er gebeurt in die oefening dan zie je dat we in de praktijk eigenlijk al met al die dingen te maken hebben gehad, behalve één.

En dat ene aspect is toegang tot internet, iets waar wij al jaren over schrijven ook in relatie tot het electriciteitsnetwerk.

In die oefening wordt gesproken over overheden die controle nemen over de toegang tot internet om op die manier desinformatie (lees: waarheid) te bestrijden. Andere overheden censureren websites om desinformatie (waarheid) te bestrijden en weer andere overheden hebben het gehele internet simpelweg afgesloten.

Het gaat steeds beter met de waarheid op dit moment. De overheid krijgt het steeds zwaarder om het volk nog in de corona false flag te laten geloven en steeds meer mensen werken niet langer mee, eenvoudigweg omdat ze in de gaten beginnen te krijgen dat ze worden beetgenomen.

Hoe beter het gaat met de waarheid, des te eerder zullen de autoriteiten in actie komen.

Het is dan misschien ook niet voor niets dat er al langere tijd wordt gesproken over de komende donkere winter (Dark Winter). Rond de tijd van de Amerikaanse presidentsverkiezingen werd dit woord steeds vaker gebruikt door de mainstream media.

Maar, wat niet veel mensen weten is dat Dark Winter de naam was van een oefening die plaatsvond in  …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Screenshot 2020 12 20 at 12.51.38

Zeer verontrustende beelden van Hugo de Jonge opgedoken

kindermisbruik moet vaker bewezen worden 22112018

Pijnlijk voorbeeld van slecht bestuur: Gat in EU-wet geeft kindermisbruikers vrij spel