in , , , ,

Antarctica’s “geheime” informatieverschaffing in een stroomversnelling door aflevering van Ancient Aliens

MemoryCatcher / Pixabay

Mensen die de uitzendingen van de ComplotConcurrent volgen en/of de artikelen en video's op deze website hebben gezien over de aanstaande disclosures (onthullingen) weten al enige tijd dat er zogenoemde ‘soft disclosures' met betrekking tot Antarctica zaten aan te komen via de mainstream media. Selectieve onthullingen, dus lang niet de complete , die bepaalde agenda's dienen.

Afgelopen vrijdag 31 mei was het zover. Op de History Channel was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ancient Aliens te zien. Deze uitzending stond geheel in het teken van allerlei ontdekkingen die gedaan zijn op Antarctica.

De verwachte Antarctica onthullingen zijn door deze uitzending in een stroomversnelling terecht gekomen is mijn oordeel na het zien van deze uitzending. Ik heb dan ook besloten om de gehele uitzending via deze website aan te bieden om te kijken en/of te downloaden. Je vindt de uitzending daarom onder aan dit begeleidende stuk tekst.

De agenda van Ancient Aliens, zeker van deze Antarctica uitzending, bespreek ik uitgebreid in mijn genaamd ‘Anunnaki, onze goden?' Mocht je die video niet gezien hebben en/of je afvragen wat ik precies met die agenda bedoel dan raad ik je aan deze video alsnog te bekijken aangezien ik dat alles onmogelijk in een begeleidend stukje tekst kan uitleggen.

Ancient Aliens brengt een selectieve waarheid over Antarctica, die al redelijk ver gaat. Er is uiteraard veel meer aan de hand op Antarctica, en waar Ancient Aliens op een gegeven moment op houdt daar gaat bijvoorbeeld deze documentaire van Michael Salla over Antarctica en de geheime ruimteprogramma's verder. Ik heb vorig jaar zelf ook een speciale ComplotConcurrent gemaakt met het Antarctica onderwerp, uitzending 17 van de ComplotConcurrent vind je hier.

Het complete Antarctica verhaal (inclusief Nazi en buitenaardse basissen, de geheime ruimteprogramma's, de ontdekkingen die gedaan zijn met betrekking tot mega buitenaardse ruimteschepen, en de zogenaamde ‘goden' die in die ruimteschepen zijn gevonden, buitenaardse beschavingen, plus nog veel meer) is niet in een artikeltje uit te leggen. Je zal echt de tijd dienen te nemen om dit complete verhaal op je in te laten werken.

De uitzending hieronder van Ancient Aliens is wat dat betreft een mooi begin. Wil je vervolgens meer weten over hetgeen er speelt op Antarctica dan zijn de linkjes die ik gegeven heb in dit stukje tekst een mooi vervolg!

Lees verder bij de bron: Indigo Revolution


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland veranderd: “Weg met Israël! Weg met Amerika!” klinkt het in de Haagse straten

De Islamisering van de Tweede Kamer: DENK wil niet dat er wordt gestemd tijdens Suikerfeest