in

Artsen eisen stop lockdown omdat dit ons immuunsysteem verzwakt en opgeklopte cijfers

De lockdowns zoals die in de zijn ingevoerd zullen niet alleen jarenlange extreem schadelijke gevolgen voor de en hebben, maar zijn bovendien ook nog eens een gevaar voor onze . Dat zeggen althans Amerikaanse artsen, waar we twee ‘klokkenluiders’ van aanhalen, maar die gezien de vele berichten voor een groot aantal collega’s spreken.

Na corona dreigt de echte volksgezondheidcrisis te volgen, omdat vele honderdduizenden mensen nu niet of nauwelijks zorg krijgen, wat grote gevolgen voor hun gezondheid en leven kan hebben. En dan hebben we het nog maar niet over de ernstige mentale en maatschappelijke gevolgen (, stress, , geweld, misbruik, etc.).

Dr. Daniel Erickson en Dr. Artin Massih hebben bij elkaar 40 jaar ervaring met virussen en luchtweginfecties, en runnen tegenwoordig een private medische spoedhulpkliniek in Bakersfield (Californië). De heren hadden een vooruitziende blik, want toen corona in januari alleen nog maar in was uitgebroken, bestelden ze al een groot aantal Covid-19 testen. Ze hebben sindsdien duizenden mensen getest, en concludeerden –net als veel andere epidemiologen over de hele wereld- dat Covid-19 al eerder in andere landen arriveerde dan tot nu toe wordt aangenomen, dat al veel meer mensen besmet zijn geweest, en dat het virus veel minder gevaarlijk en dodelijk is dan nu wordt voorgesteld.

Normaal zet je zieken in quarantaine, niet gezonde mensen

Op de vraag of de huidige lockdowns zinvol zijn, is het antwoord een ondubbelzinnig NEE. De medische specialisten vinden dat de economie en samenleving onmiddellijk weer helemaal moeten worden geopend, ook omdat dit veel beter is voor de . ‘Als je over iemands grondrechten heengaat, kun je maar beter een hele goede reden hebben, en niet enkel een theorie. De data laten zien dat het tijd is om de (blijf thuis) bevelen op te heffen. Wat is dan de reden dat we dit niet doen?’

Hoewel de eerste paniekreacties verklaarbaar waren omdat men nog niet goed wist met wat voor dreiging we te maken hadden, zijn de maatregelen die werden genomen juist het tegenovergestelde van wat normaal altijd zou moeten worden gedaan. ‘Doorgaans zet je de zieken in quarantaine. Als iemand de mazelen heeft, dan plaats je ze in quarantaine. We hebben nog nooit meegemaakt dat gezonde mensen in quarantaine worden gehouden.’

‘Moeten we voor 0,03% sterftekans alles stopzetten?’

Van 280.900 geteste inwoners van Californië bleek 12% positief op corona te testen. ‘We weten nu dat de oorspronkelijke modellen –die miljoenen doden voorspelden- er verschrikkelijk naast zaten. Je hebt in Californië een kans van 0,03% om eraan te sterven. Moeten mensen zich daarvoor thuis opsluiten? Moet de gezondheidszorg daarvoor worden platgelegd? Moeten mensen daarvoor stoppen met werken?’

Net als in de rest van de wereld heeft 96% van de mensen die corona krijgen daar amper last van. ‘Twee maanden geleden wist we dit nog niet, maar naarmate we meer mensen testen, zien we dat het sterftepercentage kleiner en kleiner wordt. Nu blijkt uit de data dat er al miljoenen gevallen zijn, en maar weinig doden.’

De lockdown en social distancing maatregelen zijn echter nog steeds gebaseerd op de oorspronkelijke modellen, die ‘zo inaccuraat zijn, dat ze honderdduizenden doden voorspelden… In (brandhaard) New York testte 39% van de mensen positief… Hoeveel doden zijn er daar? 19.410, op 19 miljoen mensen. Dat is een 0,1% kans om aan Covid-19 te overlijden. Als je daar de diagnose corona krijgt, heb je 92% kans te herstellen.’

Na 4 miljoen mensen getest te hebben blijkt zonneklaar ‘dat Covid-19 te vergelijken is met de griep. In 2017 en 2018 kregen 50 tot 60 miljoen mensen griep… Jaarlijks sterven tussen de 37.000 en 60.000 mensen in Amerika aan griep (inmiddels bijna 55.000 aan corona*). Dan hebben ze het nooit over een pandemie, niet over thuis blijven, niet over het sluiten van bedrijven.’

* Zoals diverse klokkenluiders (waaronder een arts-senator) hebben bevestigd een sterk opgeklopt cijfer, omdat bijna alle sterfgevallen die geen overduidelijke andere oorzaak hebben (ongeluk, zelfmoord, moord) automatisch aan corona worden toegeschreven. Hetzelfde gebeurt in (zie ook eerdere artikelen

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

https://youtu.be/xfLVxx_lBLU


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Er lijkt een duidelijk verband tussen Corona en 5G
10 maanden geleden

Het verhaal van de twee artsen is volledig geldig als Corona een echt virus is. Vraag is alleen: is dit alleen een virus of is er meer aan de hand?

Op diverse plaatsen wordt melding gemaakt van elektromagnetische straling zoals met name 5G als zijnde de veroorzaker van lichamelijke reacties in de vorm van ontstekingen waarbij het afval van die ontstekingen virus-achtige reacties geven. Anders gezegd: het immuun systeem kan het afval niet meer aan. Als dat zo is moet er een duidelijke correlatie zijn tussen de locaties waar 5G masten zijn geplaatst en de concentratie van mensen die lijden aan het Corona virus. Feit is in ieder geval dat Wuhan bij uitstek een regio is waar 5G is geïnstalleerd en daar zijn veel slachtoffers gevallen. Feit is ook dat regio’s in Spanje en Italie 5G hebben uitgerold en ook daar veel slachtoffers. Rusland heeft geen 5G en ook geen slachtoffers …. Een vergelijkbaar plaatje is te zien in de VS.

Krankzinnig genoeg zijn consortia in ongekend tempo bezig 5G wereldwijd uit te rollen terwijl er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat 5G veilig is voor mens en dier. En dat geven deze bedrijven openlijk toe. Hoe kan dat? Waar waren de overheden wier primaire taak het is de belanngen van burgers te behartigen? Overigens op de reguliere media geen woord hierover en links op internet tussen correlatie corona en 5G worden direct geblokt.

Huawei, de maker van de apparatuur, geeft toe nooit onderzoek te hebben gedaan naar de effecten op de gezondheid van mens en dier.
wel weten we inmiddels van bijen en vogels die massaal sterven in gebieden met 5G.
En dan nog een feit: defensie heeft wapens die gebaseerd zijn op het gebruik van elektromagnetische straling en de frequentie van die wapens zit ook in gebied van 5G.
Dit moet op zijn minst alle alarmbellen doen rinkelen.

Wat op internet ook wordt genoemd is dat bij 60 GHz er een effect op zuurstof moleculen bestaat waardoor electronen in hevige trilling komen wat het zuurstof molecuul beschadigt wat maakt dat mensen zuurstof inademen dat direct schade brengt aan hun longen.

Samengevat: deze 5G zaak stinkt aan alle kanten. Er is alle aanleiding om onmiddellijk alle aandacht te richten op 5G installaties en die allemaal uit te schakelen zo lang de veiligheid van die apparatuur niet wetenschappelijk kan worden aangetoond.

En nog iets: er wordt verontwaardigd gereageerd in de media als mensen 5G zendmasten in brand steken. Maar wat moeten burgers anders als politici en overheden niet reageren op klachten? De klachten over het functioneren over overheden neemt met de dag toe !!!!

Joes
10 maanden geleden

Het wordt tijd dat er 7 miljard mensen de straat op gaan voordat het te laat is. Maar ze zitten allemaal met angst in hun lijf gehypnotiseerd voor hun TV de angstzaaierij van hun propaganda mainstream media te slikken. Waarom zoekt niemand zelfstandig uit wat er allemaal in de wereld aan de hand is?

Jan De Corte
9 maanden geleden

Er is duidelijk een flinke “oversterfte” in vergelijking met andere jaren (dat zijn o.a. de jaarlijkse griepdoden + de andere overlijdens). Of dat een gevolg is van Corona , of van andere oorzaken. Daar mag voor mijn part iedereen zijn min of meer bizarre mening over hebben. Feit is wel dat de oversterfte veroorzaakt wordt door een ongeziene epidemie van dubbele longontsteking van het type dat door virussen veroorzaakt wordt. Dat het vooral ouderen en reeds-zieken doodt, maakt dat 90% van de populatie zich geen zorgen hoeft te maken. Er is zeker iets voor te zeggen om enkel die mensen in quarantaine te zetten tot er een ander soort bescherming mogelijk is. Nogmaals, als we geloven dat het iets te maken heeft met het nieuwe virus… Ik moet zeggen: eigen meningen lijken in deze tijden even ernstig genomen te worden als die van een groep heel verstandige wetenschappers. Twee stoere dokters in de USA doen daar voor mij niets aan af.

Was het RIVM als protegé van Bill Gates betrokken bij diens slachtpartij in India?

Pentagon geeft officieel drie UFO-VIDEO’S vrij om ‘misvattingen op te ruimen’