in , , ,

Autoriteiten racen om uw vrijheden weg te nemen bij de komende crash

freedom 1569085376
Myriams-Fotos / Pixabay

Ben je verbijsterd door de plotselinge agressiviteit van de druk om je stem tot zwijgen te brengen? Waarom vallen zowel het eerste als het tweede amendement onder zo’n schijnbaar wanhopige aanval van autoritaire tirannen?

Het antwoord is dat mensen op hoge plaatsen weten dat een wereldwijde schuldeninstorting op het punt staat uit te breken, en wanneer de chaos komt, willen ze niet dat de massa zich kan uitspreken of terugvechten.

Ze willen dat je volledig tot slaaf wordt gemaakt, ontwapend en tot zwijgen wordt gebracht. Op die manier kunnen globalisten de ongekende chaos uitbuiten om nog meer autoritaire controle uit te oefenen in de naam van “noodmachten” die effectief een einde maken aan alle burgerrechten.

“Laat een crisis nooit verloren gaan”

Elke crisis wordt natuurlijk door autoritairen gebruikt om hun macht en controle te vergroten. Maar ze kunnen niet laten dat burgers in staat zijn zichzelf te verdedigen of zelf te denken, anders zouden mensen de tirannen in twijfel kunnen trekken (of weigeren met hen mee te gaan).

De krachten die erop staan ​​om vaccins in je lichaam te kunnen dwingen en je als vee kunnen kalmeren. Ze eisen totale controle over je geest, je herinneringen, je bewustzijn, je geld, je gezondheid, je spraak en je vrijheden.

Geen greintje individuele vrijheid kan worden getolereerd in hun autoritaire samenleving en ze zullen de komende wereldwijde schuldeninstorting gebruiken om afwijkende meningen te verpletteren en zelfs doodseskaders te sturen om hun politieke tegenstanders uit te schakelen.

De staat van beleg zal worden uitgeroepen en, als ze Trump uit de macht kunnen zetten, zal een landelijk wapenconfiscatieprogramma worden gestart terwijl alle wapenbezitters worden verklaard binnenlandse terroristen te zijn. (Californië is het proces al snel begonnen door de NRA als een terroristische organisatie te verklaren.)

Dit komt er aan(Ja ook in Europa en Nederland), en als je er niet klaar voor bent, zul je erdoor verpletterd worden.

 

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagteken 300x200

Tienduizenden protesterende schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten

veteranen weggestuurd

Geweigerde stokoude Market Garden-veteranen: “75 jaar geleden hadden we geen pasje nodig”