in , , , , ,

Tienduizenden protesterende schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten

vraagteken

Gisteren spijbelen tienduizenden gehersenspoelde Westerse schoolkinderen –in Duitsland zelfs verplicht- om deel te nemen aan wat op misleidende wijze een ‘klimaatstaking’ wordt genoemd. Voor het ‘redden van de planeet’ blijken de meesten van hen echter geen flauw benul te hebben van de echte klimaatfeiten.

Zo denkt bijvoorbeeld de 9 jarige Daisy dat klimaatverandering ‘zorgt voor branden op de noordpool, terwijl daar alleen maar sneeuw hoort te zijn.’

James (10) beweert dat ‘koolstof in de atmosfeer gaat en de wereld opwarmt,’ en de even oude Hannah denkt dat ‘koeienscheten’ hetzelfde doen en ‘het licht van de zon daardoor uitgaat en nooit meer terugkomt.’

Veel linksgroenen en andere progressieven lijken te denken dat we op basis van deze ‘kennis’ een biljoenen kostend klimaat/energiebeleid moeten voeren, dat onze vrije welvaartsstaat voor het grootste deel zal afbreken – ook de welvarende levens van de vandaag demonstrerende kindjes die gerust tot de meest verwende en gepamperde generatie ooit kunnen worden gerekend.

De mensheid ‘warm’ maken (pun intended) voor deze vrijwillige collectieve zelfmoord was dan ook precies het doel van het bezoek van het Zweedse meisje Greta Thunberg, klimaatmessias van linksgroen en door sommigen van hen zelfs letterlijk ‘de teruggekeerde Jezus’ genoemd (2)(3), aan het Congres. Deze week organiseerde een door de Democraten geleid comité een ‘Klimaat Crisis Hoorzitting’ waarin de gebruikelijke angstzaaierij en doemdenk kreten over het aanstaande einde van de wereld eindeloos werden herhaald.

De conservatieve Britse journalist en columnist James Delingpole vindt dat de schoolkinderen vandaag best mogen spijbelen, mits ze minimaal 80% van een paar klimaatvraagjes correct kunnen beantwoorden:

Met hoeveel graden is de wereld de afgelopen 20 jaar opgewarmd?
a) 0,3 C.  b) 0,8 C.  c) 1,5 C.

Hoeveel graden Celsius is de wereld sinds het pre-industriële tijdperk warmer geworden?
a) 10 C.  b) 3 C.  c) 1 C.

Men schat dat er in 1960 tussen de 5000 en 10.000 ijsberen waren. Hoeveel zijn dat er vandaag?
a) meer dan 28.000  b) 5000 tot 10.000  c) minder dan 4000.

‘Ik vermoed dat er nauwelijks een kind is dat dankzij het groene indoctrinatie proces dat op onze scholen voor onderwijs moet doorgaan in staat is om deze vragen correct te beantwoorden (de correcte antwoorden zijn natuurlijk 1 a, 2 c en 3 a.).’

‘Vandaag zijn we dus getuige van een bizar fenomeen van tienduizenden schoolkinderen die demonstreren voor een zaak waar ze niets van begrijpen. En dan krijgen ze daar ook nog eens applaus van volwassen voor, die daarmee onthutsend genoeg nog dommer zijn dan deze kinderen.’

‘Kom, vriendelijke asteroïde. Vernietig ons nu!’ besluit Delingpole cynisch. Dat had ook ‘kom maar op met je Tsar bom, Vlad!’ kunnen zijn. Want een samenleving die geleid wordt door ideologisch waanzinnigen en van zijn nakroost een nog onbenulliger en krankzinniger soort probeert te maken, en daarbij voor iedereen alles kapot wil maken wat eerdere generaties in tientallen jaren met hard werken hebben opgebouwd, verdient misschien wel niet anders.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
samenleving 1569078107

Onze hedendaagse samenleving hangt van fraude en leugens aan elkaar

freedom 1569085376

Autoriteiten racen om uw vrijheden weg te nemen bij de komende crash