in ,

Bedonderd, uitgekleed en genaaid: De Nederlander leeft een comateus bestaan

Mark Rutte van de Roverheid bew 550x350

Ja dat leest u goed, comateus, dat moet wel want een andere reden kan ik me niet voorstellen, waarom de gemiddelde Nederlander nog steeds vastgekleefd zit aan de bank, en nog steeds niet bereid is in actie te komen. 19 huisuitzettingen per dag!!! Ja echt per dag, waren niet voldoende voor de Nederlander om in beweging te komen. Uit bejaardenhuizen getrapte ouderen, Verwarde mensen zonder vangnet, rechteloze uitkeringstrekkers, uitgeklede gehandicapten, dit alles was niet genoeg om tot enig serieus protest te komen. Wat voor soort NSB'er volk zijn wij eigenlijk?

Aan alle kanten worden we bedonderd, uitgekleed en genaaid door wat we liefdevol de roverheid zijn gaan noemen. Niet overtuigd? Laat ik eens een greep doen uit de immer groeiende collectie roverheidsmiddelen waarmee u effectief wordt uitgekleed:

Accijnzen

Dit is het meest geliefde middel van de roverheid na het heffen van rechtstreekse belastingen aan de burger en wordt onder andere ingezet bij de verkoop van tabak, alcohol en energie. Ook dit jaar, het jaar waarop iedere Nederlander er een klein beetje op vooruit zou gaan, wordt dit middel weer ingezet om het doekje voor het bloedende lastenverlichting van 5 miljard, wat om mee te beginnen al een sigaar uit eigen doos was, weer binnen te harken.Maar liefst 32% gooien ze bovenop de gasprijs, die op papier gekoppeld zou moeten zijn aan de olieprijs. Nou, we weten hoe laag die prijs is op dit moment. Nee, de echte aanleiding is natuurlijk het feit dat het ophalen van gas uit Groningen drastisch is verlaagd en zo houdt de roverheid haar inkomsten op peil. In april mag u ook weer meer gaan betalen voor uw rokertje, want dat is toch slecht voor u, maar bedenkt wel niet roken schaad de schatkist hé? Dus niet allemaal tegelijk stoppen want dan moet er nog meer accijns op de overige genoemde producten worden geplaatst om dat weer terug te stelen verdienen. Kortom, de roverheid geeft u een klein stukje terug van wat ze de afgelopen jaren van u en mij heeft gestolen om dit vervolgens langs een omweggetje met weer terug te halen. Overigens, om het nog even wat lucratiever te maken betaald u vervolgens over deze accijns ook nog even 21 procent BTW…

Administratie kosten

Iets minder gebruikt maar zeer populair bij de legale georganiseerde misdaad organisatie, die we het Centraal Justitieel Incasso Bureau(CJIB) noemen. Ook daar werkt men hard om u van uw zuur verdiende centjes te scheiden. Dat was echter wel een probleem, omdat de al tot belachelijke proporties opgelopen hoogte van de diverse boetes niet echt meer op te rekken zijn zonder een bloedbad onder onze deurwaarders politiemacht te veroorzaken. Maar niet getreurd, dan verhogen we gewoon de reeds onrechtmatig verklaarde administratie kosten naar 9 euries per boete.

Lokale roverheden

Onze centrale roverheid in Den Haag is niet egoïstisch, nee, ze gunt ook de lokale roverheden hun stukje van de taart en dus hebben deze voor het nieuwe jaar meer bevoegdheden gekregen om meer lokale belastingen te heffen. Dus ook daar kunnen we nog wel weer het nodige van verwachten onder het motto moet rollen, maar dan wel richting roverheid.

Ik neem aan dat ik u nu wel heb kunnen aantonen dat onze geliefde roverheid er niet is voor u en mij, maar om ons zo snel mogelijk van onze zuur verdiende centjes te scheiden, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de duurdere zorg verzekering het wederom gestegen eigen risico, het terugbrengen van de WW naar 24 maanden en gaat ook de oprichting van het legertje werkslaven zonder rechten vrolijk verder.

Op Europees niveau worden we een oorlog in gesleurd tegen Rusland op twee fronten, namelijk in en zeker ook in . Mogelijk komt daar gedurende de loop van 2016 Turkije nog bij en ja daar doen onze roverhoofdmannen en vrouwen enthousiast aan mee.

Bekruipt u nu wel dat onbehaaglijke gevoel dat u wordt uitgekleed door diegenen die beweren het beste met u voor te hebben? En toch zit u nog steeds op die bank. Zou het helpen als ik u zeg dat op pek, veren, hooivorken en fakkels nog geen accijnzen zitten?

Lees verder bij de Bron: Urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e033b70f28fc1c3e81584d04ee44408be273e7d511b8114692f0 640 terror

Gij zult bang zijn: 2016 begint met meer van hetzelfde

8381652214 e967dbea0c central banks

Raad eens hoeveel landen er nu nog over zijn zonder centrale bank