in ,

Bedrog kent geen grenzen, knotsgekke wereld: Pfizer gebruikt ingrediënten van Ivermectine (patent verlopen) voor ‘nieuwe’ covid-pil

man with green and blue face paint

Ivermectine is veilig. Ivermectine is effectief. Het patent op Ivermectine is verlopen en daarom kost het geen drol. En daarom moest Hugo de Jonge zeggen dat je een kwakzalver bent als je voorstelt het te gebruiken.

Nu steelt Pfizer de ingrediënten van Ivermectine voor hun covid-pil.

Mij viel deze tweet op vorige week, maar ik kon er verder niet veel over vinden.

Zero-Hedge gaat er nu op in:

Pfizer start studie naar COVID-medicijn dat verdacht veel lijkt op ‘paardenpasta’

Een ander stukje US anti-Ivermectin puzzel kan tevoorschijn zijn gekomen. Maandag kondigde Pfizer aan dat het een versnelde fase 2/3-studie start voor een COVID-profylactische pil die is ontworpen om COVID af te weren bij mensen die mogelijk in contact zijn gekomen met de ziekte.

Toevallig (of niet) deelt het geneesmiddel van Pfizer ten minste één werkingsmechanisme met Ivermectine – een antiparasitair middel dat al tientallen jaren bij mensen wordt gebruikt en dat werkt als een proteaseremmer tegen Covid-19, waarvan onderzoekers speculeren dat het “de biofysische basis zou kunnen zijn achter zijn antivirale doeltreffendheid”.

Het nieuwe geneesmiddel van Pfizer – door sommigen gekscherend “Pfizermectin” genoemd – wordt door de farmaceutische reus omschreven als een “krachtige proteaseremmer”.
pfizer ivermectine

Zoals de lezers van Zero Hedge wellicht zullen herkennen, is dat precies wat ivermectine doet, het profylacticum dat om een aantal redenen zowel bij mensen als bij dieren wordt gebruikt. En in tegenstelling tot Pfizer’s experimentele medicijn, heeft ivermectine misschien al honderdduizenden levens gered van India tot Brazilië.

Wij zijn niet de enigen die dit in verband hebben gebracht, want twitteraars hebben commentaar geleverd op de gelijkenissen. De timing – die samenvalt met de hele “paardenontwormer” lastercampagne – lijkt gewoon vreemd.

De gelijkenis tussen Pfizer’s aankomende aanbod en Ivermectin is niet onopgemerkt gebleven.

Maar Pfizer, Moderna en …

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming cooling change hoax

Nature Climate Change studie waarschuwt voor stilvallen golfstroom: een periode met flinke kou in Europa

aerial photography of shore near cities at daytime

Hoe simpel het wel niet voor China is om met de Nederlandse politie mee te kijken!?