in , , , ,

Beeld: Franse president Macron wordt door kilometerslang publiek uitgejoeld en uitgefloten

De viering van de Franse nationale feestdag in Parijs, 14 juli, is opnieuw een pijnlijke afgang geworden voor de wereldvreemde West-Europese leiderskaste.  Over de gehele lengte van de Champs Elysées is de Franse president uitgejouwd en uitgefloten door zijn eigen bevolking.

Op de ongecensureerde beelden, die niet toevallig enkel bij Russia Today te zien zijn, is te horen hoe duizenden mensen jouwen, fluiten en bij momenten hoorbaar ‘Macron démission’ scanderen.

(Doorspoelen naar minuut 57 voor het ‘groeten’ door Macron op de Champs Elysees)

De volkswoede tegen Macron is geen verrassing. Macron wist de macht te veroveren door via een zelden geziene leugencampagne zichzelf naar voren te schuiven als ‘nieuweling’, terwijl hij een telg van het politieke systeem is.  Vervolgens brak hij al zijn verkiezingsbeloftes en profileerde zich als pro-open grenzen en totaal pro-Europa.

Hij verslikte zich echter in een zware nieuwe brandstoftaks, die het terechte volksverzet van de ‘gele hesjes’ op gang bracht.

Dat verzet liet hij echter met nooit gezien politiegeweld genadeloos neerslaan: zijn eigen lijfwachten timmerden illegaal mee, en met rubberkogels werden tientallen mensen voor het leven verminkt.

De macht van Macron berust vandaag nog uitsluitend op staatsgeweld tegen het eigen volk. Het levert symbolische beelden op voor de staat van de macht van regeringsleiders in West-Europa anno 2019: duizenden politie-agenten, ambtenaren en soldaten buigen het hoofd, maar achter hen staan de burgers die dat allemaal met hun belastinggeld betalen – en zij schreeuwen luidkeels hun woede uit.

De macht van de chefs berust enkel nog op huurlingen, betaald met het van de uitgeperste burgers. Dat is in , Nederland, Duitsland en net hetzelfde.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Criminelen
1 jaar geleden

Vergelijk deze beelden met die van Kennedy in 1963 die werd toegejuicht door de menigte …. en werd vermoord door lafaards die zelfs na 60 niet durven toegeven wat zij deden. Deze criminelen durven alleen de straat op met een compleet leger achter zich. Deze lieden weten dondersgoed dat ze fout zitten en durven niet zonder leger op straat uit angst te worden gelinched. En zagen wij ook niet ene Rat Rutte daar tussen staan?

1 jaar geleden

Macron-de gerontofiel–is niet zo slim.Hij vroeg eerder dit jaar waneer dit jaar 14 juli viering was….

Nederlanders worden financieel flink uitgeknepen, wat houdt u over?

Ook Duits oerbos moet wijken voor de ronddraaiende vogelshredders in “de grote Groene Gekte”