in , ,

Beelden RTL Late Night: Twan Huys naait ‘blokkeerfriezin’ live op tv

blokkeerfriezen rtl4 twan
Screenshot Youtube

Twan Huys doet blijkbaar alles om zijn dramatische kijkcijfers op te willen krikken en breekt zijn belofte naar Jenny ‘blokkeerfriezin’ Jenny Douwes om Kick Out Zwarte Piet niet gelijktijdig met haar aan tafel te zetten.

Even wat context vooraf. Jenny Douwes zat aan tafel om haar inzichten te geven rondom het blokkeren van anti-Zwarte Piet activisten vorig jaar op weg naar Dokkum.

Zij kreeg vooraf de keuze voorgelegd of zij aan tafel wilde verschijnen met of zonder Jerry Afriyie, lid van Kick Out Zwarte Piet. Zij koos ervoor om niet live op televisie met hem in debat te willen aan tafel.

Wel gaf ze aan dat ze het prima vond als Jerry en consorten op de eerste rij zouden zitten.

Midden in haar segment kondigt Twan echter aan dat hij terugkomt op zijn woord en ‘iedereen aan tafel te willen hebben’ en nodigt Jerry uit.

Douwes reageert, terecht, met: “Twan, jij hebt je woord gegeven, dan had je dat niet moeten zeggen.” Twan kan echter wel een relletje gebruiken en negeert Douwes.

De reden voor Douwes om niet met Jerry Afriyie in debat te willen is omdat zijn vereniging in het terreurrapport van de NCTV voorkomt.

 

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Twitter van Jenny Douwes hier lees daar even mee met haar relaas.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
es 2xy3lehu e1539429696215

TOTAL SHUTDOWN of space… What are they hiding?

soros3

Geen nieuws maar de NOS schrijft: miljoenen Soros euro’s naar Nederlandse organisaties