in ,

Begroting verdrievoudigd: Waarom doet NASA dit als er geen gevaar is?

asteroid 1540033876
Bibbi228 / Pixabay

is een meester in het geruststellen van de mensheid, want als we hen moeten geloven is de kans dat de aarde ooit geraakt zal worden door een asteroïde te verwaarlozen.

En toch wordt de voor hun Planetary Defense Coordination Office verdrievoudigd, wat nogal onlogisch is als er helemaal geen gevaar bestaat.

Alhoewel er niets is om ons zorgen over te maken volgens NASA, gaat men daar toch de begroting voor het opsporen en eventueel onschadelijk maken van asteroïden verdrievoudigen.

We hebben het dan over het enkele jaren geleden opgerichte Planetary Defense Coordination Office (PDCO), waarvan de begroting van 60 miljoen dollar door de overheid wordt verhoogd naar 150 miljoen dollar.

Dus, hoe kan het dat het publiek aan alle kanten wordt gerustgesteld, maar dat er toch veel meer wordt uitgegeven aan deze niet bestaande dreiging?

Formeel wordt het een beetje als volgt verwoord: De regering van heeft voorgesteld om de begroting van het Planetary Defense Coordination Office (PDCO) van NASA te verdrievoudigen, van 60 naar 150 miljoen, vanwege toenemende zorgen dat de bevolking totaal niet is voorbereid op het hoogst onwaarschijnlijk en ook ondenkbare scenario dat een asteroïde zal inslaan met rampzalige gevolgen.

Het klinkt allemaal niet erg logisch, behalve als je weet dat er een serieuze dreiging is en je wilt niet dat de bevolking dit te weten komt.

Het doel van de Planetary Defense Coordination Office is om een lange termijn strategie te ontwikkelen voor het tijdig opsporen van deze objecten en waar mogelijk deze te vernietigen of te zorgen dat ze op een andere koers terechtkomen als ze een direct gevaar dreigen te worden. Lukt dit allemaal niet dan wordt het Office geacht instanties zoals FEMA tijdig te informeren over waar en wanneer er een inslag te verwachten is.

Volgens het hoofd van de Russische evenknie van NASA, Anatoly Perminov, zal er in de komende jaren dertig een ongeveer 300 meter grote asteroïde, ,  de aarde raken. Ook wij schreven hier al over en iets verder in dit artikel quoten en verwijzen we ernaar.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

tr1

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
syrie 1540031262

De oorlog in Syrië is een westers complot dat draait om de grondstoffen

EU 1540037887

Europese Commissie ontmaskert verkiezingsleugens van Duitse regering