in ,

Belastingdienst “toont” gedupeerde ouders hun dossier, echter alles is zwartgelakt

Compleet gewetenloze Belastingdienst geeft de ouders die ze al ernstig in de financiële problemen hebben gebracht door onterecht kinderbijslag terug te vorderen nog even een trap na.

Ze tonen ze hun , maar dan met zo goed als alles weggelakt.

Het komt op deze website niet vaak voor dat we de woorden van een -Kamerlid tot op de letter kunnen volgen, maar vandaag wel. Het maakt des te duidelijker wat voor een ballentent onze Belastingdienst is.

Ontelbaar veel ouders beschuldigen van kindertoeslagfraude, en nu de hele affaire aan het licht is gekomen die ouders ook nog weigeren inzicht te geven in de gegevens. Zoniet ze nog steeds niet weten wat ze dan zogenaamd fout zouden hebben gedaan.

Nou ja, enkele betrokken ouders kregen deze week wel hun dossier.

Maar wat konden ze ermee? Helemaal niets. Dit is namelijk wat onze weledelgestrenge verstaat onder “openheid van zaken geven”.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Say No to NWO
1 jaar geleden

Het gaat niet alleen om de Belastingdienst. Er is iets gaande dat veel verder gaat.
Het bevestigt wat de burgers dagelijks zien: de Nederlandse overheid is in een geleidelijk proces van jaren volledig onzichtbaar geworden. De debatten in de 2de Kamer gaan nergens meer over, partijen als PVV en FVD die zeggen wat er werkelijk speelt worden weggehoond. De echte onderwerpen komen niet ter sprake en de politieke partijen zijn zo onherkenbaar geworden dat het totaal geen zin heeft om op de gevestigde partijen te stemmen. We zien dat vrijheden steeds meer worden ingeperkt en dat er meer regels en wetten komen. Er komen steeds meer controles op alle mogelijke plaatsen en tegelijk wordt het gehalte democratie steeds kleiner en de macht van de banken en grote bedrijven steeds groter. En vooral moet werkelijk voor alles maar dan ook alles worden betaald ……

Nederland wordt geëxploiteerd als een bedrijf dat winst moet maken voor de elite en de burgers zijn de slaven die op alle mogelijke manieren worden gecontroleerd. Politieke partijen als VVD, CDA, PvdA, D66 zijn onherkenbaar geworden en zijn niet meer dan een show voor de bühne. Belastingen behoren bij de hoogste ter wereld en het is nog niet genoeg. Steeds meer bevoegdheden worden naar de corrupte EU weggegeven. En nu wil de RvS de EU opnemen in de grondwet …. en dat alles zonder volksraadpleging? Rat Jette (vriendje van Rat Rutte) heeft zich geleend om het onderwerp ter tafel te brengen ….

Neem als voorbeeld alleen al het aantal verkeersboetes voor kleine overtredingen en de hoogte van de verkeersboetes. En neem alleen al de tekst van het bericht dat je van een volledig geautomatiseerd systeem steevast op zaterdag ontvangt met een paarse rouwrand. En alleen de manier al waarop je wordt aangesproken (namelijk als een nummer) doet je beseffen dat er iets volledig fout is in Nederland.
En dan de dreigingen: als U niet op tijd betaalt dan gebeurt er dit en als U nog niet betaalt gebeurt er dat.
Er wordt nog net geen hand afgehakt maar dat moment is niet ver meer …

Er is een coup of staatsgreep gaande in Nederland. Een heel goed voorbereide staatsgreep die in decennia is voorbereid en die heel geleidelijk wordt uitgerold. Het systeem heet de Nieuwe Wereld Orde. Zodat de burgers het maar niet zien en alles maar slikken. Traditionele feesten zoals Zwarte Piet worden verpest door krankzinnige regelgeving. De klimaatgekte met de CO2 hoax wordt gebruikt om Nederland compleet van binnenuit te slopen. Ik ben regelmatig in het buitenland maar nergens zie je de Nieuwe Wereld Orde zo sterk.

Steeds meer bevoegdheden worden naar de corrupte EU weggegeven. Ene zekere spion bernhard heeft zich daar sterk voor gemaakt met de oprichting van de bilderberggroep en dochter bea was decennia prominent lid. Inmiddels is bea aan de kant gezet vanwege praktijken die de burgers niet mogen weten … Maar dat is een ander verhaal.

Het is de hoogste tijd dat de burgers in actie komen en niet in hun stoel blijven zitten. De Nieuwe Wereld Orde moet worden gestopt !!!

Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Criminelen zijn het, allemaal. Stop deze slavendrijvers met hun illegale praktijken en wel snel.

Sloopfestijn kan van start: Europees transport gaat klimaatplan Timmermans voelen

Griekenland, Egypte en Cyprus woedend over landjepik van Turkije waar gas en mineralen zijn te halen