in , ,

Sloopfestijn kan van start: Europees transport gaat klimaatplan Timmermans voelen

Brussel gaat honderden miljarden investeren om van het eerste klimaatneutrale continent te maken.

Het pakket met maatregelen wordt vanmiddag bekendgemaakt door de Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Commissaris Frans Timmermans.

Vooral de Oost-Europese landen voelen nog niet veel voor deze maatregelen.

In de Green Deal heeft Eurocommissaris Frans Timmermans de voorlopige plannen van de Europese commissie om klimaatverandering tegen te gaan vastgelegd.

Uit de plannen, die het Financieele Dagblad al in handen heeft, blijkt dat de transportsector verder op de schop moet.

Ze zijn verantwoordelijk voor een kwart van alle CO2 uitstoot in de , terwijl scheep- en vliegverkeer geen belasting op brandstof betalen.

De Europese Commissie wil af van de voordeeltjes voor de transportsector. Zo moet er snel een eind komen aan de subsidies op

Lees verder bij de bron: BNR Nieuwsradio


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een gewaarschuwd man telt voor twee !!!
1 jaar geleden

Dit kan maar een ding betekenen: de EU gaat terug naar de middeleeuwen. Waarom? Omdat de elite niet wil dat burgers zich verder ontwikkelen. Burgers moeten dom en arm worden gehouden. En vooral onder alle omstandigheden gecontroleerd worden op wat zij aan het doen zijn. En dat alles omdat de elite bang is dat zij hun bezittingen kwijt raken als de burgers wakker worden en beseffen wat de elite hun heeft aangedaan over de eeuwen. Als de elite moet inleveren wat zij hebben gestolen is iedere burger multimiljonair ….

Ja maar het milieu dan? Laat mij U gerust stellen: er is geen milieuprobleem. Geen CO2, geen NOx en geen NH3 probleem. Het is allemaal aangepraat door die elite. Het was de elite die de EU heeft opgezet. Tegen U hebben ze gezegd vanwege veiligheid. De werkelijkheid is een beetje anders: de elite heeft met de EU volledig het heft in handen. Straks nog een EU leger en ieder land en iedere burger is volledig slaaf in een crimineel fascistisch systeem. En de burgers hebben niets om zich mee verdedigen ….

Gaat niet gebeuren? Wel als iedereen in zijn stoel blijft zitten …. Oh, U heeft het druk … ja dat klopt. Daar zorgt de elite wel voor …. Mannen en vrouwen werken dag in dag uit om de hypotheek te betalen en de belastingen. Zodat U geen tijd heeft om kritisch te volgen wat er allemaal in de wereld gebeurt. En zo gaat U het schip in … en wij allemaal !!!!

Zorg dat U weet wat er speelt. Er is op internet heel veel te vinden en er is een grote strijd gaande. Ondergronds ….. Praat er over met vrienden en familie. Die NWO moet weg !!!!

Sterke groei islamitisch onderwijs: aantal leerlingen in tien jaar tijd met 60 procent toegenomen

Belastingdienst “toont” gedupeerde ouders hun dossier, echter alles is zwartgelakt