in

Betrapt: liegende Femke Halsema betaalt géén marktconforme huur voor ambtswoning

leugens 1544906695
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Burgemeester Femke Halsema betaalt helemaal geen marktconforme huur voor haar ambtswoning, waar haar man een onklaar gemaakte revolver liet rondslingeren.

De gemeente Amsterdam betaalt zelfs de extra inkomstenbelasting over de hogere “economische huurwaarde”, blijkt uit een Wob-besluit dat op 16 september 2019 is genomen, maar ondanks een aankondiging nog steeds niet online is gepubliceerd.

Uit de stukken, die in handen zijn van GeenStijl, blijkt ook dat een inpandige verbouwing van de ambtswoning 80.312 euro kostte, terwijl tussen 2017 en 31 juli 2019 voor 253.604,89 euro aan “groot onderhoud” aan het gehele pand is gepleegd.

Halsema verklaarde op 14 september (twee dagen voor het versturen van het Wob-besluit) echter dat ze “een marktconforme huur” betaalt.

Die bewering wekte destijds al verbazing, maar het blijkt nu dat de gemeente niet alleen wist dat het een leugen is, maar ook nog eens opdraait voor de extra inkomstenbelasting. Verder betaalt de gemeente ook de energiekosten voor …

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nederlanders emigreren vanwege onrust ruimtegebrek en mentaliteit

Twintig miljoen inwoners in 2060, groei vooral door immigratie

rutte vvd afpakken

Met het huidige overheidsbeleid stevent Nederland af op een tekort van 16 miljard euro