in

Britse bende infiltreerde regering, miljarden belastinggeld buitgemaakt, financierde oa. al-Qaeda en Labour

geheim 1554129763
TayebMEZAHDIA / Pixabay

Een uitgebreid netwerk van Brits-Aziatische bendeleden die banden hadden met Abu Hamza en de 7/7 terroristen, infiltreerden overheidsinstanties, bedroog belastingbetalers miljarden ponden en stuurde tientallen miljoenen naar Osama bin Laden en al-Qaeda gedurende 20 jaar, een onderzoek beweert dit allemaal te hebben gevonden.

Het onderzoek suggereert dat de bende, dankzij een complexe reeks tactieken, waaronder uitbuiting van illegale immigratie, uitkeringsfraude, btw-fraude en hypotheekfraude, een verbazingwekkende £ 8 miljard kon stelen.

Deze gelden werden naar verluidt gebruikt om uitbundige levensstijlen te bieden aan de leden van de bende, inclusief luxe auto’s en eigendommen, maar hielpen ook bij het bankieren van het beruchte al-Qaeda-netwerk van Osama bin Laden, beweert een onderzoek van de Sunday Times.

Er wordt aangenomen dat £ 80 miljoen naar de jihadisten is gestuurd om hen te helpen hun radicaal islamitische terroristische activiteiten te financieren, met een bron die beweert dat “MI5 informatie had dat de uiteindelijke bestemming voor een deel van het geld de compound van Osama bin Laden in Abbottabad was.”

Het rapport gaf aan dat onderzoekers “in totaal slechts 20 mogelijke gevallen van interne fraude hadden gevonden, waaronder (bendeleden) in overheidsinstanties”, en dat “infiltratie wijdverspreid was”.

Het niveau van infiltratie is mogelijk door de hele regering heen gegaan, met een intern rapport van Hare Majesteit’s Revenue and Customs (HMRC) waarin wordt beweerd dat “Er zijn tal van [bendeleden] betrokken in denktanks en zakelijke fora die hen in contact brengen met Britse toppolitici. ”

“Ik heb zelf minstens één keer schouderklopjes gezien met Tony Blair, na de oorlog in Irak”, voegde de schrijver eraan toe – hoewel de Sunday Times opmerkt dat “er geen suggestie is dat Blair op de hoogte was van de vermeende misdaden.”

Er wordt beweerd dat “duizenden” ponden door de bende aan de toenmalige Labour Party werden geschonken.

De bendeleden worden ook verondersteld geassocieerd te zijn met haatprediker Abu Hamza en Shehzad Tanweer, een van de 7/7 terroristen.

Meldingen van verdachte activiteiten en fraude werden naar verluidt meerdere keren gedocumenteerd door HMRC, waarbij ten minste vier HMRC-officieren hun bazen smeekte om actie te ondernemen.

De problemen werden echter niet opgelost, “vanwege hun gecompliceerde karakter en een gebrek aan middelen”.

Eén onderzoeker zou klaarstaan ​​om de beveiligingsdiensten te ontmoeten, maar dit werd door zijn superieuren voorkomen, omdat HMRC de belastinggeheimhouding van de terreurverdachten niet wilde schenden en de rapporten suggereren dat het niet eerder na de 7/7 bombardementen die senior HMRC-functionarissen besloten om actie te ondernemen.

HMRC stond erop dat het “in staat is, altijd heeft en” informatie doorgeeft aan beveiligingsagentschappen, ongeacht eventuele vertrouwelijkheidskwesties, in reacties op MailOnline.

Lees verder bij de bron: breitbart.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
erdogan 1540281670

Turkije ‘ground zero’ voor wereldwijde financiële paniek in mei

mb islam sharia terror burka not submit any law any country

De anti boerka,nikab en helm wet vanaf 1 augustus 2019 van kracht, niemand die zich eraan houdt