in , , , ,

Trump vast in de tang van criminele globalisten

hidden 1542379483
geralt / Pixabay

Californië wordt even stevig in de tang genomen, educatief om te zien, wellicht wil je dat als lezer even onderzoeken. Een tipje van de sluier.

Er zijn weer grootschalige ‘bosbranden‘ in Californië, bijvoorbeeld de Camp Fire. Men noemt het terecht nu Smart Fire, net als smart phone en de smart meter, onder andere omdat het wel heel doelgericht ‘bosbrand’ betreft. De ‘bosbranden’ werden ogenschijnlijk mede veroorzaakt door een energiebedrijf van de Rothschilds (i kid you not).

Om ruimte te maken voor een VN Agenda 21 superspoorlijn en omdat de inwoners daar hun landgoed niet wilde verkopen en allerlei rechtszaken gingen aanspannen.

half veldje schoon verschroeid, langs rechte lijnen, zonder schade aan de omgeving

Een half veldje schoon verschroeid, langs rechte lijnen, zonder schade aan de omgeving.

Aanpak

Eerst droogte, dan even sproeien met brandbaar materiaal, dan een vonkje van het energiebedrijf en voila, hele canyons vrij van woningen. Grootschalige land onteigening, dus, maar dan anders. De staat Californië heeft vervolgens een wet geïntroduceerd en erdoor gekregen dat schadeclaims bij het energiebedrijf van de Rothschilds (PG&E) verhaald mogen worden door het bedrijf op haar klanten!

Bosbrand zonder verbrand bos

Bosbrand zonder verbrand bos?

Tegelijkertijd is in Californië stemfraude in het nieuws, waarbij vermoedelijk gaat blijken dat er wel heel significant gerommeld wordt met stemmen in één van de grootste criminele insider leefgebieden van de VS, Broward County, Florida.

Big League Politics heeft de hand weten te leggen op een foto van 4 stembiljetten met exact dezelfde “voter identifier” in …. Californië.

unnamed 1

All four ballots say Count: 421, VBMP (Vote-by-mail-permit) 164325, Extract 15.
They are also labeled as “official ballots” for the general election in Alameda County for election day, Nov. 6 2018.

En tegelijkertijd zijn er uit Midden Amerika vele tienduizenden economische migranten op de been gebracht (door de democraten, Soros, de Verenigde Naties en co) die goed betaald en gefaciliteerd door de VN en Mastercard nu richting Californië gaan.

https://twitter.com/Love_The_Donald/status/1063605044199620609

Huis door de midden gebrand door bosbrand

Huis door de midden gebrand door bosbrand?

Vooral omdat in Californië onder democratisch beleid (de partij van Clinton en co) zogenaamde ‘sanctuary cities‘ zijn, die weigeren het immigratiebeleid van de overheid uit te voeren. In deze steden en gebieden zijn alle (illegale!) migranten dus welkom, zonder dat de immigratiediensten kunnen of gaan optreden.

En dan ook weer de schietpartij, weer onder dubieuze omstandigheden, met dezelfde slachtoffers als de schietpartij een jaar geleden in Las Vegas?

Hoe ziet de wereld er uit onder de totalitaire macht van onaantastbare technocratische globalisten? Zo dus.

zo ziet de wereld er uit onder de totalitaire macht van onaantastbare technocratische globalisten

Onderzoek verder zelf op basis van o.a. bovenstaande links en vorm een eigen mening.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

De hele brandtoestand is overigens niet goed aan het uitpakken,

Grote natuurbrand baant zich
een weg door oude kernafvalsite

EN neem daarbij mee dat Erdogan’s chantage van Trump lijkt te werken…

Erdogan gebruikt de moord op de journalist Jamal Khashoggi dan ook schaamteloos als chantagemiddel richting Donald Trump om zijn felbegeerde hoofdprijs binnen te halen.

Enkele dagen geleden schreven wij een artikel over de acties van de Turkse president Erdogan in het weekend dat de Eerste Wereldoorlog werd herdacht.

Net voor die herdenking stuurde hij een gedeelte van de geluidsbestanden met daarop de laatste woorden van de vermoorde journalist Jamal Khashoggi naar diverse landen, waarvan de meeste inmiddels hebben toegegeven dat ze die bestanden hebben ontvangen en beluisterd.

In dat artikel werd duidelijk gemaakt dat de uiteindelijke opdrachtgever voor de moord op Khashoggi waarschijnlijk niet gezocht moet worden in Saoedi Arabië, maar dat de sporen richting Donald Trump wijzen en van daaruit naar Israël. Donald Trump zou de opdracht tot moord niet direct hebben gegeven, maar via zijn schoonzoon Jared Kushner die goede maatjes is met kroonprins Mohammed Bin Salman.

De conclusie in het artikel was dat Erdogan veel meer weet dan dat laat blijken en dat hij vastbesloten lijkt om zelf zoveel mogelijk profijt te halen uit de ontstane situatie.

Die voorspelling lijkt inderdaad uit te komen.

Volgens Veterans Today bezit Erdogan eveneens geluidsopnamen van Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump, waarin deze de moord op Khashoggi “regelt”.

Volgens de mainstream media zou de regering van Trump dit allemaal doen.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

De grote vraag is natuurlijk hoe het verder zal gaan mocht Erdogan krijgen wat hij wil in de vorm van Gülen. Zal hij daarna stoppen of doen wat de meeste chanteurs doen en doorgaan met een nieuwe serie eisen?

Of een andere vraag, wordt Erdogan ingezet door “The Powers That Be” om Trump van de macht te zetten? Neem daarbij ook

CONFIRMED: George Soros Funds The Caravan’s Parent Group And Caravan Spokeswoman’s Employer

in het achterhoofd mee.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Absolete docu e1542047730119

WeekendDocu die je aan het denken zet: Obsolete

rights 1542413377

Doe eens rebels en doe mee! Collectieve aanklacht tegen de kabinetten Kok, Balkende en Rutte