in ,

Continentale koeling: vroegste sneeuw in 20 jaar in Greta’s Zweden …

wgl05.19 greta thurnberg

Koele augustus-trends en verbluffend vroege sneeuw in Europa zijn in tegenspraak met de wereldwijde catastrofale opwarmingseisen.

Onlangs hoorden we berichten over de vroegste sneeuwval in Greta Thunberg’s Zweden in 20 jaar, en “verbluffende” sneeuwval in Noorwegen . Het was dus vreemd om tijdens deze hysterische dagen van Fridays for Future (FFF) te horen hoe sneeuwval zelfs in het holst van de winter zou moeten verdwijnen.

Toch moet de vroege sneeuwval van Zweden en Noorwegen echt niet als een verrassing komen als we kijken naar de temperatuurstrends voor de late zomer in Zweden en elders. De gegevens vertellen ons dat het tegenovergestelde gebeurt: in werkelijkheid lijkt de herfst eerder in Scandinavië aan te komen.

Herfst komt eerder aan in Scandinavië

Met behulp van de onaangetaste gegevens van het Japan Meteorological Agency (JMA) van de 6 Zweedse stations die bijna volledige datasets aanbieden, zien we dat August een trend in de nazomer koelt in het Scandinavische land:

Sweden August 2019

Zes stations in Zweden vertonen sinds 1995 een koelingstrend voor augustus. Gegevens: JMA

En als we kijken naar de onbewerkte gegevens op stations in Europa, zien we dat er de afgelopen decennia geen opwarming is geweest.

Sommige mensen zijn gewoon niet eerlijk.

Geen opwarming van Noorwegen in augustus

Als we kijken naar de gemiddelde temperaturen in augustus in andere landen in Europa, zien we dezelfde vergelijkbare trends. Laten we naar Noorwegen kijken. Uitgezet zijn 11 stations waar de JMA-gegevens bijna volledig zijn sinds 1996:

Norway August mean temps 2019

Gegevensbron: JMA .

In Noorwegen zien we dat de meeste stations afkoelen of gestage temperaturen voor augustus vertonen. Deze resultaten tarten de spectaculair gehypete uitspraken die we vaak horen van de Fridays for Future Fanatics (FFFF).

Geen echte augustus-trend in Portugal

Vervolgens kijken we naar het Atlantische kustland van Portugal. Hier heb ik de 5 stations uitgezet die bijna volledige gegevens hebben, die teruggaan tot 1997:

Portugal August mean temp 2019

Gegevensbron: JMA .

In Portugal zijn sommige stations opgewarmd, terwijl andere zijn afgekoeld. In totaal was er geen statistisch significante trend.

30 jaar koeling in augustus in België

In Ukkel in België was de gemiddelde maandelijkse temperatuur voor augustus 2019 19,2 ℃. Hier zien we dat er sinds 1989 geen opwarmingstrend is voor augustus.

Belgium August temperature

De heetste augustus in Ukkel, België was terug in 1997 met 21,2 ℃. De trend daar is duidelijk die van koeling. Gegevensbron: JMA .

Luxemburgse koeling

Eindelijk kijken we naar het kleine buurland van Luxemburg in België: hier was de gemiddelde maandelijkse temperatuur voor augustus 2019 19,5 ℃, en dus is er sinds 1990 geen opwarming geweest sinds augustusLuxem August 2019 1

 

Gegevensbron: JMA .

Hoewel de wereld in de 20e eeuw is opgewarmd, en het kan een beetje opwarmen deze eeuw, laten de gegevens zien dat niets ervan lijkt op de enge, paniekmakende verhalen die we hebben gehoord van de hysterische FFF-menigte.

Zelfs de Australiërs zullen het daarmee eens zijn .

Lees verder bij de bron: notrickszone.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming cooling change hoax

Wetenschappers voorspelden in 1953 een zeespiegelstijging van 100 meter …

5G city 700

Video: Politici geconfronteerd met risico’s 5G