in

Corona België: Mondkapjes alleen voor migranten en Regering opgelicht door Turken

Vorige maand werden er mondkapjes besteld door de Belgische overheid voor in het grote asielzoekerscentrum ‘Het klein kasteeltje'.

De staats-secretaris voor asiel en migratie en tevens minister van Maggie de Block plaatste een order ter waarde van 30.000 euro aan mondkapjes voor de

Ondertussen drukte Brussel de Belgen op het hart dat het wel mee viel met het virus en dat goed handen wassen afdoende zou zijn.
Viroloog Marc van Ramst en minister Maggie de Block vertelden op de Belgische televisie vooral niet te panikeren: mondkapjes waren niet nodig.

Gister werd gemeld dat er bijna anderhalf duizend mensen geïnfecteerd zijn met het -virus in .

België opgelicht door Turken

Vorige week bestelde de Belgische regering VIJF MILJOEN mondkapjes bij een Turks bedrijf in Turkije. Zondag hadden de kapjes op z'n laatst gearriveerd moeten zijn, maar de postbode kwam niet.

Maggie de Block (Open VLD) kwam naar buiten met de mededeling dat de kans dat de hygiëne-maskers ooit nog zullen aankomen zeer minimaal is:

‘Wij zijn opgelicht door Turkse fraudeurs.'

Er zijn maar 500.000 mondkapjes op voorraad in België. Onze zuiderburen zitten dus met een vrij groot probleem. De Belgische regering roept alle Belgen op om hun eigen kapjes-voorraad te delen met ziekenhuizen:

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlands schip rapporteert in 17e eeuw ijsvrije zee nabij Noordpool

Coronavirus: Hyper-individualisme alom