in

Corona hoax: Braziliaanse parlementsleden onthullen lege kisten en lege ziekenhuizen

cor dist

DEEL DIT BERICHT NIET OP FACEBOOK! JE WORDT VOOR 24 UUR GEBANNED

Leden van het Braziliaanse parlement besloten de verdenkingen te bevestigen en in te breken in een dat beweerde 5.000 geïnfecteerde en 200 sterfgevallen te hebben als gevolg van , en ontdekten dat het ziekenhuis de gevallen en de beweringen ervan grof oververtegenwoordigd had.

Er was in feite geen enkele persoon, melden ze, en het ziekenhuis was helemaal leeg en was duidelijk nog in aanbouw.

Op basis van een tip dat er in dit ziekenhuis iets misging, gingen vijf leden van het Braziliaanse parlement naar de ziekenhuizen onder aanmoediging van president Bolsonaro om in te breken en het aantal patiënten daar te bekijken.

Dit ziekenhuis was niet eens klaar, maar beweerde dat het 5000 mensen met COVID-19 behandelde terwijl 200 al dood waren.

Ambtenaren kwamen binnen om de beweringen te controleren en ontdekten dat het ziekenhuis een puinhoop is, niet af, en geen patiënten.

https://youtube.com/watch?v=cGdq3Dp33LI

De gouverneur bedriegt blijkbaar de staat en de natie samen met de belastingbetalers van de burger en liegt over de statistieken. Dit is mogelijk een verduisteringsschema om het land naar beneden te halen en om te pushen op basis van een te hoog aantal aan Covid gerelateerde sterfgevallen.

Wat nog schokkender was, was de ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
recessie 1567081630

Financiële markten vliegen uit de bocht, er klopt iets niet

Europees Parlement: ‘Breek met Zwarte Piet’