in , ,

County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’

50577129051 72a477e0ff biden
Photo by Christopher.Michel

Officials van Ware County (Georgia) hebben een test uitgevoerd met een Tabulator stemcomputer met software van het omstreden bedrijf Dominion, om te zien of daar inderdaad mee gerommeld is.

De machine kreeg evenveel stemmen voor Trump en Biden ingevoerd.

37 stemmen voor Trump werden echter automatisch aan Biden toegeschreven, waardoor deze een voorgeprogrammeerde voorsprong van 26% kreeg (Trump -13%, Biden +13%). De test werd herhaald, met dezelfde resultaten.

Samen met het aangetoonde gebruik van fake- en geantidateerde stembiljetten is dit keihard bewijs dat de Amerikaanse verkiezingen zijn gestolen, en de resultaten van de 28 staten die de software van Dominion gebruikten, nul en nietig zouden moeten worden verklaard. (1)

‘Chinese vicepremier regelde op 8 oktober kapitaalinjectie van $ 400 miljoen’

Aanwijzingen dat China mogelijk indirect bij de stembusfraude betrokken is, worden sterker. Vicepremier Wang Qishan zou op 8 oktober een kapitaalinjectie van $ 400 miljoen in Dominion hebben geregeld, minder dan één maand voor de verkiezingen.

Deze transactie blijkt uit officiële data van de Securities and Exchange Commission (SEC).

Deze kapitaalinjectie was afkomstig van Staple Street Capital, een private equity firma die op 17 juli 2018 Dominion Voting Systems aankocht. Die transactie werd beklonken door UBS Securities LLC, waar volgens Bloomberg 3 van de 4 bestuursleden Chinees zijn.

Toenmalig UBS voorzitter Marcel Ospel had in 2006 een ontmoeting met de burgemeester van Beijing, de huidige vicepremier Wang Qishan. Dit is weliswaar geen direct bewijs, maar is desondanks opvallend genoeg om te onderzoeken. (2)

‘Onweerlegbaar bewijs van betrokkenheid China en Iran’

Een voormalige militaire inlichtingenofficier heeft in een beëdigde schriftelijke verklaring laten vastleggen dat hij op basis van ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by Christopher.Michel cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de hand 610x410

Gemeentelijke belastingen: Huiseigenaar betaalt komend jaar weer meer dan inflatie

geld papier 1560495470

Cao-lonen stijgen door coronacrisis minder hard, ondertussen stijgt de belasting nog harder door