in , , , , ,

Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis

Vrijheid waarvoor onze voorouders hebben gevochten, staat tijdens de Corona-crisis wereldwijd zwaar onder druk. En het heeft me erg verbaasd hoe gemakkelijk wij onze vrijheden laten afnemen.

Met een vingerknip trekt de staat allerlei macht naar zich toe. En welke schendingen van vrijheid gaan wij nog meer toestaan bij nieuwe bedreigingen?

Niet zelden worden crises door overheden misbruikt om hun macht tegenover de bevolking sterk te vergroten en eerdere agenda’s door te drukken…”Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen.Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen”, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika…

We zien dat veel dingen over het coronavirus niet waar zijn. Elk virus in het verleden duurde maximaal een half jaar, dus in het onmogelijk dat dit Covid-19 virus al een jaar duurt en wie hoeveel jaar nog zal duren. Om te weten waar het over gaat, ging ik naar de website van het RIVM om die grafiek te bekijken.

Ik heb alle grafieken – besmettingen, doden, ziekenhuisopnames – bekeken, maar niets over de aanwezigheid van Covid-19 gezien. Ik heb het RIVM een mail gestuurd met de vraag waarom die specifieke grafiek niet op haar website staat en of ze me deze kunnen opsturen.

Het antwoord was: “Hartelijk dank voor uw bericht. Dit is een automatische reactie, omdat wij op dit moment heel veel vragen over het nieuwe coronavirus ontvangen. Het lukt ons helaas niet om vragen persoonlijk te beantwoorden. Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen op de website van het RIVM.”…

Dus die grafiek kon ik niet krijgen. Ik heb in een flits op een grafiek van het RIVM gezien. Bij die grafiek stond dat 4 mei de laatste dag was met een besmetting door het coronavirus. En die grafiek klopt, want meteen na die datum zijn operaties en behandelingen in ziekenhuizen weer opgestart.

Op de site “WorldWide Coronavirus Counter” was er in de afgelopen maanden bijna geen sprake meer van doden en ziekenhuisopnames…

De media hebben hun verhaal ook veranderd en begonnen alleen te praten over besmettingen, over hoeveel nieuwe besmettingen er zijn. Ze zijn gestopt met te vertellen hoeveel van deze besmette personen in het werden opgenomen en evenmin wordt het aantal doden nog genoemd. Dus nu houden ze ons in angst dat dit “killer”virus – dat tot nu toe niet erger bleek te zijn dan een zware griep – weer terug zal komen.

De besmettingen die de media aangeven, zijn eigenlijk al maandenlang van het rhino-virus en influenza. Ook dat heb ik gezien in een grafiek van het RIVM, die ik ergens op internet heb gevonden. Daarin staat dat deze twee virussen al maanden actief zijn, er is echter geen sprake van Covid-19.

Overheden en gezondheidsorganisaties houden ons eigenlijk in deze situatie tot het moment dat het er is. Dat is ook ….

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WEIGER IEDER NWO VACCIN. HET KAN DODELIJK ZIJN !!!!
6 maanden geleden

Artsen wereldwijd geven aan dat HCQ + Zink uitstekend werkt tegen CV.
HCQ bestaat al 65 jaar en wordt gebuikt tegen malaria en blijkt zeer effectief tegen HCQ.
Vaccins hebben het bezwaar dat stoffe in de bloedbaan worden geinjecteerd.
En er is geen enkele controle dat de pharma industrie ook niet andere stoffen injecteert.
Daarom: accepteer geen vaccins.
De pharma industrie accepteert geen enkele verantwoordelijkheid ….
De principes van de pharma industrie zijn crimineel. Het gaat ze slechts om geld.

Dit is WWIII. Een strijd tussen goed en kwaad. Wordt wakker !!!

http://www.paulstramer.net/2020/08/dr-andrew-wakefield-warns-about-risks.html

Shadow1100
6 maanden geleden

Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
“De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

Criminelen tarten justitie: weer meer enkelbandknippers

De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie, moeten we dat willen?