in , , , , ,

Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Vrijheid waarvoor onze voorouders hebben gevochten, staat tijdens de Corona-crisis wereldwijd zwaar onder druk. En het heeft me erg verbaasd hoe gemakkelijk wij onze vrijheden laten afnemen.

Met een vingerknip trekt de staat allerlei macht naar zich toe. En welke schendingen van vrijheid gaan wij nog meer toestaan bij nieuwe bedreigingen?

Niet zelden worden crises door overheden misbruikt om hun macht tegenover de bevolking sterk te vergroten en eerdere agenda's door te drukken…”Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen.Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen”, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de University in Amerika…

We zien dat veel dingen over het niet waar zijn. Elk virus in het verleden duurde maximaal een half jaar, dus in het onmogelijk dat dit virus al een jaar duurt en wie hoeveel jaar nog zal duren. Om te weten waar het over gaat, ging ik naar de website van het RIVM om die grafiek te bekijken.

Ik heb alle grafieken – besmettingen, doden, ziekenhuisopnames – bekeken, maar niets over de aanwezigheid van Covid-19 gezien. Ik heb het RIVM een mail gestuurd met de vraag waarom die specifieke grafiek niet op haar website staat en of ze me deze kunnen opsturen.

Het antwoord was: “Hartelijk dank voor uw bericht. Dit is een automatische reactie, omdat wij op dit moment heel veel vragen over het nieuwe coronavirus ontvangen. Het lukt ons helaas niet om vragen persoonlijk te beantwoorden. Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen op de website van het RIVM.”…

Dus die grafiek kon ik niet krijgen. Ik heb in een flits op een grafiek van het RIVM gezien. Bij die grafiek stond dat 4 mei de laatste dag was met een besmetting door het coronavirus. En die grafiek klopt, want meteen na die datum zijn operaties en behandelingen in ziekenhuizen weer opgestart.

Op de site “WorldWide Coronavirus Counter” was er in de afgelopen maanden bijna geen sprake meer van doden en ziekenhuisopnames…

De media hebben hun verhaal ook veranderd en begonnen alleen te praten over besmettingen, over hoeveel nieuwe besmettingen er zijn. Ze zijn gestopt met te vertellen hoeveel van deze besmette personen in het werden opgenomen en evenmin wordt het aantal doden nog genoemd. Dus nu houden ze ons in angst dat dit “killer”virus – dat tot nu toe niet erger bleek te zijn dan een zware griep – weer terug zal komen.

De besmettingen die de media aangeven, zijn eigenlijk al maandenlang van het rhino-virus en influenza. Ook dat heb ik gezien in een grafiek van het RIVM, die ik ergens op internet heb gevonden. Daarin staat dat deze twee virussen al maanden actief zijn, er is echter geen sprake van Covid-19.

Overheden en gezondheidsorganisaties houden ons eigenlijk in deze situatie tot het moment dat het er is. Dat is ook ….

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Criminelen tarten justitie: weer meer enkelbandknippers

eu leger

De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie, moeten we dat willen?