in , , , ,

D66 wil EU-lidmaatschap vastleggen in de Grondwet, het wordt onmogelijk gemaakt om uit de EU te stappen

7704908148 200c96553a eu babel1

Zo wordt het ons onmogelijk gemaakt om er ooit nog uit te stappen.

Rob ‘Donald Duck' Jetten heeft een nieuw, totaal geschift idee. Samen met partijgenoot Kees Verhoeven dient hij vandaag een voorstel in om het lidmaatschap van de Europese Unie vast te leggen in de . Ja, echt waar:

“Hier staan alle woorden die ooit in de Tweede Kamer zijn uitgesproken,” aldus Jetten in het archief van het parlement. “En dat vrije debat, die hebben we te danken aan onze Grondwet. Alleen één ding staat er niet in, namelijk Europa.

En dat vindt meneer de Eurofiel niet kunnen. “Dat is want, want we hebben al meer dan 70 jaar vrede, veiligheid en ongekende welvaart te danken aan die Europese samenwerking,” gaat hij op propagandistische wijze verder.

Daarom, zegt hij, dient hij vandaag samen met collega Kees Verhoeven “een heel bijzonder voorstel in. Een grondwetswijziging. Om ons lidmaatschap van de , net als 17 andere lidstaten, in onze Grondwet vast te leggen.”

Bijzonder? Zo kun je dat inderdaad noemen. Een andere accurate term is: knettergek.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
44352122982 3210ef0172 5G

Genève is ook om: verbod op plaatsen nieuwe 5G-masten

rechtspraak 1541771775

2x tbs hielp niet, dus maar voor de dérde keer tbs wegens weer een ‘brute en vernederende’ verkrachting