in ,

Daar is die dan, de satellietfoto met straaljager en MH17. Fake?

Op de site van het eerste Russische kanaal verscheen een opzienbarend bericht. Er is een haarscherpe satellietfoto opgedoken waarop een militaire straaljager te zien is die vuurt op de Boeing 777 van Vlucht . De foto zou afkomstig zijn van een ‘buitenlandse spionagesatelliet’, dus niet van een Russische satelliet.

MH17-Satelliet-Foto

Op het zwartwit beeld is inderdaad heel duidelijk het profiel van een straaljager te zien en het profiel van de Boeing 777. Ook is het vliegveld van Donetsk zichtbaar, nog niet kapot geschoten. Zulke duidelijke beelden hebben we nog niet eerder gezien. Wat tegelijkertijd veel vragen oproept: als er zulke duidelijke beelden zijn, waarom krijgen we die dan nu pas te zien? Is dit geen fake?

Een vraag is ook: Hoe kan de Boeing 777 er naar verhouding zo groot uitzien? Vanuit een satelliet gezien moet de tien kilometer tussen MH17 en bijvoorbeeld  het vliegveld van Donetsk bijna niets zijn, en toch is het toestel bijna even groot als het vliegveld.

Lees verder via De Nieuwe Realist.

is verwijderd


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opheldering verzocht: acht op de tien misdrijven in Nederland wordt nooit opgelost

OMG!!: Belastingdienst kan Beekman-fraudeur in cel niet vinden