in

De angst viert hoogtij en met de corona app kan je geld verdienen

53e3d0464e51ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714876267cd4944b 640 corona app

Hoe machtig angst is, merk je nu pas, in het midden van weer een nieuwe corona “crisis”.

Tegelijkertijd zijn er mensen die heel dankbaar zijn voor de Hugo corona app omdat ze hele nieuwe mogelijkheden bedenken om hiermee geld te verdienen.

Er verscheen op de website van Xander Nieuws een interessant artikel over hoe je de corona app van Hugo de Jonge kunt gebruiken om een bedrijfsconcurrent uit te schakelen. Of een individu of groep aan wie je een enorme hekel hebt.

Het volgende is er te lezen:

Sinds een paar weken ben ik geabonneerd op het YouTube kanaal van een jonge Nederlandse ondernemer (Leon Tindemans van TTM Communicatie), die op scherpe wijze de corona waanzin in ons land aan de kaak stelt. Twee dagen geleden heeft hij in een satirische video de corona app van minister Hugo De Jonge gefileerd. Deze app kan namelijk op doodeenvoudige wijze misbruikt worden om je concurrent in het zakenleven uit te schakelen. Lees hoe met absoluut krankzinnig beleid ons land met HSL snelheid richting de afgrond wordt gestuurd.

In de volgende satirische video presenteert Tindemans zichzelf als eigenaar van het bedrijf coronasluiter.nl en stelt zich beschikbaar om met “besmette telefoons” voor een kleine vergoeding je concurrent uit te schakelen.

Echter, als je dan vervolgens kijkt of er een website met de naam coronasluiter.nl bestaat, dan blijkt dat inderdaad het geval en staat daar het volgende:

Spoiler: de ‘CoronaSluiter’ zoals in het filmpje wordt uitgelegd kan niet zomaar. Als je eenmaal de code in de app hebt doorgegeven aan de GGD, is het niet meer mogelijk om de apps van andere mensen nog te beïnvloeden. Een variant van de aanval is echter wel mogelijk.

De essentie van het verhaal blijft daarmee overeind en die is dat wanneer jij de corona app download en iemand krijgt jouw telefoon in handen er dan onder bepaalde omstandigheden ernstig misbruik van kan worden gemaakt door nepbesmettingen te creëren op willekeurige plaatsen.

Mocht je dan ook plannen hebben om dit ding te downloaden, denk dan nog even goed na voordat je het doet. Naast bovenstaande zijn er natuurlijk ook nog andere redenen om het niet te doen.

Met de corona app wordt, met de toestemming die je gaf bij het installeren, duidelijk voor anderen (overheid of instanties) waar jij overal bent geweest en met het gebruik van de toepassing werk je actief mee met het bouwen van een digitale gevangenis voor de mensheid, om maar enkele te noemen.

Maar ook dat op basis van de app gegevens er straks onverwacht een handhaver aan je deur kan staan omdat bij iemand die ondanks dat deze geen klachten heeft, de niet werkende PCR test heeft gezegd dat hij/zij besmet was. Jij kunt nu gedwongen in quarantaine. Daar gaan je plannen voor die lekkere fietstocht of bezoek aan je ouders.

Een digitale gevangenis die volop in voorbereiding is met de uitrol van 5g en de komst van digitale munten via de Rothschild centrale banken.

We ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gas 1563707171

Aardgasvrij maken van Purmerend is een totaalfaal

55e0dc454853af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b7d2b7edd9148 640 failed

Grote studie, net vers van de pers: zo ‘dodelijk’ is corona echt