in , , ,

De EU is het Probleem: 14 karakteristieken van fascisme

De 14 karakteristieken van het fascisme:

14

Ja, de inhoud van dit plaatje klopt wel aardig:

Over het EU Nationalisme: de EU gaat over machtgrijpen en identiteit. De Nederlandse identiteit is een bedreiging voor de EU. De Unifying CauseWillekeurig wat ook er gebeurt iseen reden voor meer EU, het is The Ever Closer Union. Het EU leger is inderdaad reeds onderweg, met de EU Kust en Grenswacht reeds operationeel, net als Eufor.

De taharush wordt toegestaan en de pedofilie in de top van de politiek [kuch pizzagate] spreekt voor zich als het gaat over sexisme. De gecontroleerde media: herken het hele spelrond nepnieuws. De National Security is ook ‘in’ bij de EU: herinner de EU-FBI en EU-CIA wens en de oproep van het Europarlement. En dat terwijl Europol en Intcen uiteraard reeds bestaan: het totalitair afluisteren is reeds overal.

Over religie en overheid is het eenvoudig: de EU is de religie en dan hebben we het nog maar niet over Eurabië. Dan Corporate Power: De EU ontstond als belangenorganisatie voor het grootbedrijf en is dat nu nog steeds. De ‘disdain’ spreekt uit nagenoeg al het EU gedrag: de grote bemoeial, intellectuelen niet gewenst. Zie ook ‘populisme’.

Cronyism, het criminele mannetjesnetwerk is alom vertegenwoordigd: de EU is het criminele mannetjes netwerk. Nergens legt de Europese Commissie verantwoording af aan een bevolking, nergens is er inspraak bij de EC, niemand heeft de commissarissen verkozen. En na twee referenda weten we precies hoe de EU denkt over verkiezingen. Herinner ook BrexitTwijfelt u nog? Zie de ‘verkiezing’ van Syriza in Griekenland. U herinnert zich wellicht deze uitspraak nog, van onze huidige ongekozen EU keizer, pal na de verkiezingswinst van Syriza in Griekenland?

no-democratic-choice

Ja, de EU is het probleem en fascisme lijkt het doel.

Overgenomen van Twitter via Mis Standen (@Dwalingen). Dank!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze voorbeelden laten zien dat de mainstream media uitermate vatbaar zijn voor manipulatie

Open brief aan minister-president Mark Rutte