in , ,

Open brief aan minister-president Mark Rutte

Open brief aan minister-president Mark Rutte. Beste mijnheer Rutte. Er is in Nederland en een strijd gaande tussen ‘goedmensen’ en ‘nationalisten’. De ‘goedmensen’ gesteund door de regering willen economische migranten met een totaal andere cultuur en religie integreren.

Meeuwen bij meeuwen

De ‘nationalisten’ zijn het daarmee niet eens. Zij vinden dat West-Europa reeds super-multicultureel van samenstelling is. Het is niet nodig om daar bovenop te Afrikaniseren of te islamiseren. Bovendien werkt het mengen van verschillende volkeren niet. Er ontstaan relletjes, onvrede en parallelle samenlevingen. Ook komt de veiligheid van de man in de straat in gedrang.

Mijn vriend RvGZ brengt het als volgt onder woorden: ‘Meeuwen willen altijd bij meeuwen zitten en aalscholvers bij aalscholvers’. Hierbij ontkent hij niet dat in de Ooijpolder aalscholvers en zilverreigers samenwerken om vis te vangen.

Hij zegt dat Turken,  Marokkanen of Chinezen met hun eigen taal, godsdienst en cultuur liever bij elkaar zitten. Gezellig in hun eigen café of restaurant. Dat vinden zij leuker dan bij de zakenmensen in grand-café Het Witte Huis in Rotterdam.

Roep om eigen land

Het ‘samen’ zijn leidt tot het ontstaan van de staat Israël. En Joegoslavië  wordt na de vele oorlogen opgesplitst in Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, , Kosovo, Montenegro en Macedonië. Ook de valt na februari 1990 uit elkaar in maar liefst 15 nieuwe landen, waaronder Rusland.
De geschiedenis bewijst dat multiculturele verbroedering niet werkt. De landen bezet door Romeinen, Ottomanen en Britten vochten voor zelfbeschikkingsrecht. Net als de Franse koloniën in . Of het Nederlands-Indië. Zelfs Suriname, Aruba en Curaçao hebben zich van Nederland afgesplitst. En sinds kort heeft Groot-Brittannië de overgereguleerde vaarwel gezegd.

Overal ter wereld grenzen dicht

Landen die hun eigen nationaliteit willen behouden sluiten de grens voor degenen die er niet thuis horen. Zij stellen de spelregels op.

hanteert voor nieuwkomers een puntensysteem.

In de Verenigde Staten wordt u toegelaten indien u een bijdrage aan de samenleving levert.

In Zuid-Afrika, waar ik gedeeltelijk woon, investeert u in een bedrijf met 5 medewerkers waaronder 3 zwarte of gekleurde Zuid-Afrikaners. Zuid-Afrika laat tevens weten trots te zijn op zijn republiek. Producten en diensten worden onder het logo ‘Proudly South-Africa’ op de markt gezet.

Europese Unie grenzen open

De supranationale Europese Unie houdt echter de deur open. Zij wil de economische migranten met de bestaande bevolking mengen. Begrijp goed mijnheer Rutte, dat een dergelijke autocratische -politiek nooit zal werken. En wel om redenen die ik net heb genoemd.
Daarom vraag ik u beleefd het volgende. Laat Nederland net als andere Europese lidstaten zelf beslissen over de migratiepolitiek. Wij betalen tientallen miljarden euro’s aan opvang, scholing en integratie van economische migranten. Is het niet beter om dat geld deels te besteden aan sociale en economische ontwikkelingen in de landen waar de migranten vandaan komen? Moeten wellicht wurgende handelsafspraken worden herzien? Aldaar infrastructuur worden aangelegd en werkgelegenheid bevorderd? Scholen en medische voorzieningen gebouwd? Is het niet onze plicht om economische migranten aan te moedigen om hun land op te bouwen. In plaats van ervoor op de vlucht te slaan. Zie ook hierover mijn boek Europa en Migranten.

Delen van welvaart

Helaas hoor ik dit niet van de Europese politieke elite. Wanneer Afrika tegen een scherpe prijs koffiezetmachines of windturbines op de markt brengt, verkopen onze producten niet goed. En wanneer Afrika zelfvoorzienend wordt in zijn voedsel, kan Europa geen gesubsidieerde landbouwproducten dumpen.

Dan lijden wij een verlies aan inkomsten. Gevolgd door een verlies aan banen. En een verlies aan bruto binnenlands product. Dan gaat het in Europa wat slechter en in Afrika wat beter.

Het op deze wijze manipuleren van volkeren doet denken aan het oude koloniale tijdperk.

Multiculturalisme geen voorwaarde voor groei

Tijdens mijn vele reizen door 50 landen heb ik geleerd dat een volk zich groepeert om taal, godsdienst en cultuur. Het wil om het behoud van deze waarden een onafhankelijk land met eigen grenzen vormen.
Waar ik ook kwam, Sahara, India, Andes, Oceanië of Amazone oerwoud, zag ik een lokale bevolking met eigen land, taal en cultuur.  Nergens ben ik multiculturalisme als een noodzaak tot ‘economische groei’ tegengekomen. Of als voorwaarde om te ‘overleven’. Of om ‘een oorlog’ te verhinderen

Wij varen recht in de ‘Perfecte Storm’

Nergens ter wereld heb ik gezien dat regeringsleiders hun volk dwingen om met een ander volk samen te leven. Nergens, tenzij de volkeren moeten leven onder een . Zoals Nederland en West-Europa moeten gehoorzamen aan de ondemocratische wetgeving van de Europese Unie.

Wel heb ik overal ter wereld de bevolking zien vechten voor een beter bestaan. Ik snap waarom mensen uit het Midden oosten en Afrika naar Europa vluchten. Ik begrijp de schreeuw om in Godsnaam de levensomstandigheden te kunnen verbeteren.

De Europese Unie snapt er niets van.
En U, mijnheer Rutte, snapt er ook geen flikker van.
U brengt mijn geliefde Nederlandse samenleving aan de rand van de afgrond. Bewust stuurt U mij en degenen die ik liefheb in een ‘Perfecte Storm’. Hierin zullen bestaande traditionele waarden en normen worden vernietigd.

Ik vraag om  uw migratiepolitiek te herzien. Of om af te treden.

Peter Stuivenberg

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DEMIURG
4 jaren geleden

Rutte is ook maar een poppetje aan een draadje waar de echte machthebber –de “Zionist” -de baas over is,
De echte machthebber waar ook Rutte naar moet Luisteren dient men uit te schakelen.
.
Die echte Machthebber denk alleen maar in termen van grof geweld en graaien, en wonen in kastelen of in villa’s op eilandjes in de pacific, Dit zijn ook geen mensen -en ze hebben schijt aan mensenlevens.
.
Je ziet dit soort psychopaten ook in de toppen van multinationals./ bedrijfsleven. Ze heersen over de wereld en gebruiken daarvoor de politici. Ze schuiven met miljoenen burgers over de wereld -en om de 4 jaar -op een strategische kaart ergens op een afgelegen plek zien ze elkaar. Ze hebben ook geen agenda. Of ze doden net zo makkelijk een paar miljoen burgers ten behoeve van de economie –zie Syrië en in andere landen van het midden oosten Ga denken als een psychopatische moordenaar of begrijp hun zieke [gewetenloze] geesten, Deze reptielen in menselijke gedaanten heersen over uwleven

jungleelephant
4 jaren geleden

Een waarheid als een koe,maar desondanks kun je net zo goed tegen een muur lullen!

DEMIURG
Antwoord aan  jungleelephant
4 jaren geleden

Nu niets aan te doen, wegens verdeeldheid. Eerst wakker worden omdat je geen rechten meer hebt.
Alleen als de macht van het getal weer geldt – dan wel.
.
De Elite heeft burgers uit elkaar gespeeld – en van elkander vervreemd = volgens het “Verdel en Heers principe”.
,
Als de massa weer 1 geheel vormt -is die machthebber en elite -uit geschakeld, Als de samenleving weer hersteld is -heeft de burger weer de democratische macht in handen.
Nu zijn het schapen met oogkleppen op die elkaar ook nog verraden

Jim
Antwoord aan  jungleelephant
4 jaren geleden

alleen tijdens een oorlog zoeken mensen elkaar weer op omdat ze een gezamenlijk en zelfde probleem hebben.
En na een oorlog wordt de maatschappij weer gereset -tot zijn natuurlijke biotoop weer is herstelt.
Dit duurt gemiddeld zo’n 77 jaar 0daarna begint de hele Rambam van ellende -en elkaar uitroeien weer opnieuw. Zo ziy het Kapitalisme als de onze er uit. Het enige systeem wat werkt is een Meritocratie. **
Nu niets aan te doen, wegens verdeeldheid. Eerst wakker worden omdat je ontdekt geen rechten meer meer te hebben. Alleen als de macht van het getal weer geldt – dan wel.

** Meritocratie wordt geregeerd door degenen die het verdienen) -en is een maatschappijmodel waarin de sociaal-economische positie van elk individu is gebaseerd op zijn of haar verdiensten (het gebruik van zijn/ haar talenten). Hierbij gaat het dus niet direct om de aanleg die men heeft, maar wat men met die aanleg doet. Ieder mens heeft “natuurlijk” voort gebrachte talenten en in aanleg aanwezig

De EU is het Probleem: 14 karakteristieken van fascisme

Geld van Griekse reddingpakketten linea recta naar Europese banken