in

De roker als nieuwe pest: Roker vormt ook in een rookvrije ruimte een gevaar voor zijn omgeving

Onderzoek wijst uit dat rokers derdehands rook met zich meedragen en zo anderen ook in rookvrije ruimtes kunnen blootstellen aan de nadelige effecten ervan.

Mensen kunnen op verschillende manieren aan sigarettenrook worden blootgesteld. Zo kunnen ze het als rokers zelf inademen.

Daarnaast is er ook nog tweedehands rook, waarbij mensen zelf niet roken, maar de sigarettenrook van andere rokers inademen.

En dan is er nog derdehands rook. Daarmee duidt men de stoffen aan die tijdens het roken vrijkomen en neerdalen in de omgeving en daar – tot lang nadat de sigaret is uitgedoofd – blijven hangen.

Deze derdehands rook hecht zich bijvoorbeeld aan de muren en meubels.

Verschillende studies hebben al aangetoond dat ook deze derdehands rook gevaarlijk is voor de .

Experimenten wijzen namelijk uit dat rokers de derdehands rook niet alleen met zich meedragen, maar ook in de door hen bezochte ruimtes kunnen verspreiden, zelfs als daar niet gerookt wordt. Dat is te lezen in het blad Science Advances.

Lees verder bij de bron: scientias.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

Idioten. Het wordt steeds gekker.

5G straling is levensbedreigend
11 maanden geleden

Met alle respect, maar er is een veel belangrijker en veel gevaarlijker bedreiging en dat is 5G straling die straks in smartphones en WIFI zitten.
5G is een opgevoerde versie van onze huidige 4G straling. Het is een gebundeld electromagnetisch signaal vergelijkbaar met een microwave oven dat in de lucht zit en waarin je niet kunt ontsnappen. Iedereen krijgt er mee te maken of je dat wilt of niet.

Het onvoorstelbare is dat 5G zendmasten overal worden neergezet, maar dat niemand onderzoek heeft gedaan naar de gezondheidsaspecten van 5G. De Nederlandse overheid reageert niet op vragen en ook de EU reageert niet (overigens reageren ze nooit als zaken ze niet uit komt).
De bouwer van 5G, Huawei in CHina, zegt openlijk nooit onderzoek te hebben gedaan naar gezondheidsaspecten …. Maar wie dan wel?
Defensie weet precies wat je met 5G kunt doen (namelijk mensen beschadigen en doden) maar die houden de mond stijf dicht.
Het onderzoek dat in het verleden is gedaan is op basis van de warmte die door de electromagnetische golf in de vorm van warmte wordt geproduceerd. En die warmte is totaal niet maatgevend voor wat de effecten zijn op het hersenweefsel.
Wat werkelijk belangrijk is, is de frequentie en met name de puls in dat signaal.
En wat ook bekend is dat EM straling verantwoordelijk is voor het ontstaan van kanker in het menselijk lichaam.

Het is absoluut ongehoord dat de hele wereld 5G uitrolt en dat geen enkele partij onderzoek heeft gedaan. Overheden geven geen antwoord, energieleveranciers die smartmeter installeren weten van niets en geven ook geen antwoord. Ik heb de smartmeter dus geweigerd en ik raad U aan dat ook te doen. De oude meter is prima !!

Bekijk een presentatie van een specialist over de gevaren van 5G EM straling :
https://beforeitsnews.com/eu/2020/03/2-billion-deaths-from-cellphones-anticipated-2654707.html

Nu overheden zo in gebreke blijven is er maar een oplossing en die is dat burgers massaal in protest komen !!!! Wordt wakker, weiger 5G toestellen te gebruiken, koop geen 5G toestel en spreek of schrijf de overheid en Gemeente aan.

Gerucht: Turkije laat gevangenen vrij en gebruikt politie om hen naar de Griekse grens te brengen

Zei jij twee jaar geleden Nee! tegen de sleepwet? Zorg dan nu dat jouw stem alsnog wordt gehoord!