in , ,

De vrijheid van meningsuiting komt tegenwoordig ‘met consequenties’

ec30b2072bf21c3e81584d04ee44408be272e0d21eb7104591f1 640 jail

Een in Engeland, Geoffrey Marson, gooide andere dag iemand (Tommy Robinson) in de gevangenis voor het gebruik van zijn vrijheid van meningsuiting. Letterlijk vertelde de rechter dit in zijn uitspraak:

“I respect everyone's right to free speech. That's one of the most important rights that we have. With those rights come responsibilities. The responsibility to exercise that of speech within the law. I am not sure you appreciate the potential consequence of what you have done.

De vrijheid van meningsuiting geldt dus uitsluitend en alleen nog als er geen enkele consequenties op zouden kunnen volgen. Je mag je vrijheid van meningsuiting kennelijk alleen nog gebruiken als je je verantwoordelijkheid neemt om daarvoor 13 maanden (in dit geval) in de gevangenis te belanden.

Dat klinkt niet als de vrijheid van meningsuiting die ik ken en herinner. Dat klinkt dus heel vreemd. Dat klinkt niet heel Europees, toch? Waarom moest Tommy Robinson 13 maanden de gevangenis in voor het uitoefenen van vrijheid van meningsuiting?

Georganiseerde islamitische pedofilie en mensenhandel

Tommy Robinson legde verslag van een groot islamitisch netwerk dat (allegedly) kleine Engelse meisjes (vanaf 6 jaar) traffickte (ontvoering en mensenhandel dus) om te verkrachten en vermoedelijk nog veel erger. Ofwel: (allegedly) kindermisbruik op ongekende schaal door immigranten. En volgens hun geloof zijn Engelse meisjes van 6 jaar vrij spel voor van alles en nog wat, want geen moslima's. Dus geen echt mens, dus volledig vrij spel. Dus is (allegedly) mensenhandel, verkrachting en vermoedelijk erger, gewoon toegestaan.

Zo zijn er dus (allegedly) al 1500 slachtoffers bekend van de (allegedly) islamitisch “grooming gang” waarover Tommy Robinson opnames maakte. En naast deze (allegedly) grooming gang(Roterham Child Sex Abuse Ring) en bijvoorbeeld de (allegedly) Rochdale Child Sex Abuse Ring zijn er nog vele tientallen vergelijkbare alleen al in Engeland. Om eens alfabetisch te beginnen: (allegedly) Aylsbury, (allegedly) Banbury, (allegedly) Blackpool, (allegedly) Bristol, etc, etc, deze lijst is duidelijk lang en groeiend.

En ongetwijfeld gebeurt vergelijkbaar ook Nederland en elders in de . Herinner, de EU importeert deze figuren aan de lopende band en geeft deze figuren rechten en beschermingboven die van normale burgers. En Rutte en specifiek Mark Harbers tekende onlangs nog de Verklaring van Marrakesh om de vanuit verder te stimuleren, legaliseren en uit te breiden voor immer meer immigranten met immer meer rechten en verworvenheden.

Immer meer Europese slachtoffers

En deze geïmporteerde figuren zijn, als dank dus, (allegedly) ondertussen grootschalig slachtoffertjes aan het maken onder de lokale bevolking… Nog los van het willekeurig om je heen (allegedly) mensen doodschieten zoals onlangs in Luik, (allegedly) zwaaien met hakbijlen zoals in Schiedam en (allegedly) kelen snijden zoals onlangs in Den Haag. De politie en defensie organiseren ondertussen gezellig iftars. Ja, de waarheid over deze (allegedly) religieuze oorlog is lelijk en er is een reden dat figuren die hierover informatie lekken – zoals Tommy Robinson – hard aangepakt worden.

Herinner: de reguliere media mag hier dus eigenlijk niet over schrijven, dus jij weet veelal van niets! Weet jij over islamitische Grooming Gangs in Nederland? Statistisch gezien kan het niet anders dan dat die net als in het VK er ook zijn in NL. Dit soort misdaad is immers globalistisch en goed georganiseerd. Niets van in de krant, niets van in het nieuws. Deze (allegedly) grootschalige worden inderdaad succesvol buiten het nieuws gehouden door de reguliere media, immigranten doen officieel gezien uiteraard nooit iets mis. En als overheid moet je gewoon alles ontkennen.

Wat u toevallig ziet is uiteraard allemaal slechts incidenteel en individueel verward gedrag. Grootschalig georganiseerd incidenteel en individueel verward gedrag dan wel, maar dat mag je uiteraard niet zeggen, want racistisch, extreem rechts, hate speech, white supremacy, discriminatie, alt-right, boze blank man/vrouw, etc…

Bedankt en tot ziens

Het lukte dus bijna, dit alles buiten het nieuws te houden, behalve dan… Tommy Robinson. En dank je wel voor je inzet, beste Tommy: per direct ruim een jaar gevangenisstraf voor jou, midden tussen de (allegedly) islamitische pedo mensenhandelaren waar je je tegen verzette… Dat klinkt bepaald niet als vrijheid in mijn oren. Dat klinkt als een gevaarlijk strafkamp dat beste Tommy niet gaat overleven. Hij probeert als journalist uiteraard zijn buurt en zijn buurmeisjes te beschermen tegen (allegedly) buitenlandse misdadigers, en dat is uiteraard niet meer toegestaan anno nu.

Dus werd deze man, al rapporterend naar zijn Facebook kanaal, opgepakt door een heel roedel agenten. Hij werd van de straat geplukt terwijl hij rustig en vrij passief stond te filmen, verslaglegging op straat van de gebeurtenissen op straat. Waarom een arrestatie? Omdat hij daar stond te rapporteren over (allegedly) islamitische pedofielen. En dat kan natuurlijk niet. En dus zat hij even later 13 maanden vast, met een duidelijk en aanwezig gevaar voor eigen leven. En uiteraard moest ook dat feit, buiten het reguliere nieuws gehouden worden.

Signs of the times

En dat, beste mensen, is de reden waarom de beste man in de gevangenis zit: kritisch zijn op de grote aantallen (allegedly) islamitische pedo's die handelen in kleine Engelse meisjes. Dit is uiteraard de wereld op zijn kop. Maar daarvoor ga jij als activistische journalist dus de gevangenis is. Vrijheid van meningsuiting, maar dan volledig anders. Informatie verspreiden naar buurtgenoten over (allegedly) georganiseerde islamitische misdaad en grootschalige pedofilie blijkt dus niet meer mogelijk.

De rechtszaak duurde nog geen 30 minuten en voltrok al direct na zijn arrestatie. Door dezelfde rechter die ook (allegedly) deze mensenhandelaren behandelde/beschermde… En dat is uiteraard een rechter met conflict of interest.

Te bizar voor woorden dus, hoe Tommy Robinson hier misbruikt wordt door de . De VvMU is duidelijk overleden. Signs of the times… beste mensen… Hoog tijd dus voor weer wat religieuze aanslagen.

Lees meer over Tommy Robinson  in het uitstekende bericht van Ella Ster.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eb34b10728f6073ecd0b470de7444e90fe76e7d41cb6164896f4c3 640 eu flag

Europa heeft een democratieprobleem

MH17: Maleisië gelooft JIT en Nederland niet