in

“Diepgaand onderzoek en onderste steen boven”: Opnieuw stoffelijke resten MH17 gevonden

In het oosten van zijn opnieuw stoffelijke resten gevonden van slachtoffers van vlucht . De stoffelijke resten worden met een lijnvlucht van Charkov overgebracht naar Schiphol, maakte het ministerie van Veiligheid en vrijdag bekend.

Tot dusver gingen stoffelijke resten met een militair toestel naar Eindhoven waarna ze in een konvooi werden overgebracht naar de Korporaal van Oudheusden Kazerne bij Hilversum voor identificatie. De ceremonie is gewijzigd ,,omdat het identificatieproces grotendeels is afgerond”.

Een achtkoppig Nederlands team is in Oekraïne om de stoffelijke resten, persoonlijke bezittingen en resten van het op te halen. De overblijfselen zijn gevonden nabij de plek waar het toestel neerkwam, in de buurt van Hrabove, en werden sinds 1 mei verzameld door de plaatselijke autoriteiten. Inwoners van de dorpen rond het rampgebied kunnen op vaste punten gevonden spullen blijven inleveren.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zorgelijk wegens 1 pot nat: Publiek vertrouwt bankiers meer dan zorgbestuurders

HPV-vaccin: Brief aan mijn (klein)dochter