in , ,

Duitsland moet de komende jaren 42% meer in de EU-begroting storten en Nederland …?

De bijdrage van aan de van de zou de komende jaren op basis van voorstellen van Brussel met 42% of 13 miljard ($ 14,63 miljard) per jaar stijgen, zei de krant Die Welt maandag onder verwijzing naar berekeningen van de regering.

Welt zei dat de laatste voorstellen van Brussel de lidstaten verplichtten om de komende zeven jaar ongeveer 1,075% van hun bruto binnenlands product in de begroting te storten, op basis van het BBP van 2018, wat een totaal volume van 1,1 biljoen euro betekent.

De -leiders zullen vrijdag een virtuele bijeenkomst houden om de begroting van het blok voor 2021-27 te bespreken, het meerjarig financieel kader genoemd, evenals het geplande herstelfonds voor .

Woordvoerder Steffen Seibert van de Duitse regering zei dat de 27 EU-landen vrijdag een eerste uitwisseling zullen hebben.

Lees verder bij de bron: Reuters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Corona hoax: sterfte corona niet erger dan bij griepgolf

Slavernij: vooral bedreven door zwarten en moslims, afgeschaft door blanken