in , ,

Duitsland moet de komende jaren 42% meer in de EU-begroting storten en Nederland …?

De bijdrage van aan de begroting van de zou de komende jaren op basis van voorstellen van Brussel met 42% of 13 miljard euro ($ 14,63 miljard) per jaar stijgen, zei de krant Die Welt maandag onder verwijzing naar berekeningen van de regering.

Welt zei dat de laatste voorstellen van Brussel de lidstaten verplichtten om de komende zeven jaar ongeveer 1,075% van hun bruto binnenlands product in de begroting te storten, op basis van het BBP van 2018, wat een totaal volume van 1,1 biljoen euro betekent.

De EU-leiders zullen vrijdag een virtuele bijeenkomst houden om de begroting van het blok voor 2021-27 te bespreken, het meerjarig financieel kader genoemd, evenals het geplande herstelfonds voor coronavirus.

Woordvoerder Steffen Seibert van de Duitse regering zei dat de 27 EU-landen vrijdag een eerste uitwisseling zullen hebben.

Lees verder bij de bron: Reuters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zo snel mogelijk uit de EU !!!!
Gast
1 jaar geleden

Ik mag aannemen dat de Nederlandse regering zo verstandig is om te weigeren en uit de EU te te stappen.
En als zij dat niet zelf doen dan zullen de burgers wel duidelijk maken dat we massaal genoeg hebben van deze “Bende in Brussel”. De ECB is als een gek aan het printen geslagen wat dus inflatie betekent en dat de rekening al weer bij de burgers ligt. Winsten zijn altijd voor de banken en grote corporaties, verlies komt uitsluitend bij de burgers terecht. We zijn niet gek !!!!!

Juist in deze Covid tijd had de EU kunnen laten zien hoe een EU van voordeel is, maar de burgers hebben werkelijk niets gezien. De EU was totaal onzichtbaar, dus waarom zouden we nog een dure EU aanhouden. De Zuidelijke landen die per burger meer geld hebben dan de mensen in Duitsland en Nederland schreeuwen om steun vanuit het Noorden. De belastingen in Nederland behoren bij de hoogste ter wereld. En als je de winkels in Spanje vergelijkt met de winkels in Nederland dan ben je in Spanje veel beter uit. We lijken wel gek !!!! En voor dat dure geld krijgen we maar bitter weinig aan woning en een armtierig stukje grond.
Dus weg uit de EU !!!!!

Corona hoax: sterfte corona niet erger dan bij griepgolf

Slavernij: vooral bedreven door zwarten en moslims, afgeschaft door blanken