in , , , ,

Eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie: “Islam is onze toekomst”

Er bestaat weinig twijfel over hoe de Europese Unie de toekomst van Europa ziet. De eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie – Frans Timmermans verklaarde op een bijeenkomst van tien imams: “De islam is ons verhaal, de islam maakt deel uit van ons heden en de islam zal deel uitmaken van onze toekomst. “

In een tijd van meer en meer zorgen maken over de islamisering van de samenleving, is het zwijgen van de EU oorverdovend. Onlangs leidde de EU-commissaris en vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, een rondetafelconferentie samen met tien toonaangevende imams uit zes EU-lidstaten (Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, België en Bulgarije).

Timmermans verklaarde na de bijeenkomst in een persbericht dat: de  islam in Europa is om te blijven .

“Hoe we onze inwoners, ongeacht hun achtergrond, helpen om de diversiteit die een realiteit is in de Europese samenlevingen te omarmen , zullen bepalen hoe onze gemeenschappelijke toekomst eruit zal zien,” zegt Frans Timmermans, die bekend staat om zijn ontduiking van de islam. Zo’n diversiteit was nooit een realiteit in onze samenlevingen, en we moeten deze gedwongen diversiteit behandelen zoals die is, een buitenlands, buitenaards concept.

“Discriminatie van moslims”

Het doel van de bijeenkomst was volgens Frans Timmermans om een ​​meer open en diepere dialoog te creëren met moslimgemeenschappen op verschillende gebieden, zoals onderwijs voor imams, discriminatie van moslims, religieuze vrijheid, de dreiging van extremisme en ‘islamitisch extremisme’, inclusief de uitdagingen en kansen die migratie biedt. Geen sprake van hoe negatieve migratie van derdewereldlanden en hun culturen de Europese samenleving heeft beïnvloed.

“De islam is ons verhaal, de islam maakt deel uit van ons heden en de islam zal deel uitmaken van onze toekomst”, zegt Frans Timmermans. We weten waar deze staat.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Haksteeg Anton
2 jaren geleden

De man is een volslagen idioot en moet opgesloten worden. De islam is geen toekomst maar de “gate to hel” hij kan het wellicht niet weten want zijn opleiding is OLO “ontzettend lager onderwijs” Hij MOET dedeur uit. beter vandaag dan morgen.

STOP DE EU !!!!
2 jaren geleden

Wil misschien iemand deze volkomen idioot terug naar huis halen en opsluiten in een gekkenhuis? Namens wie spreekt deze man?

jj
2 jaren geleden

Alles over de Islam = is sinds 9/11 om de aandacht af te leiden

STOP DE NWO
2 jaren geleden

De primaire reden om Moslims in grote aantallen toe te laten is om cultuur, eensgezindheid en economie in landen van de EU te breken. Overigens zie je een vergelijkbaar spel in de VS. De elite achter de schermen die de New World Order wilde doorvoeren deed vervolgens zijn uiterste best om de chaos compleet te maken met een giga financiele crisis nadat de produktie industrie van zowel de EU als de VS compleet is afgevoerd naar China. Een operatie die ook nog eens mega winsten bracht voor een kleine groep multinationals.
Als de crisis op zijn hoogtepunt is zal de elite die dit alles sinds honderden jaren heeft voorbereid zeggen dat zij de orde zullen herstellen maar dat zal dan wel moeten gebeuren op hun manier. Door de gebroken homogeniteit van de bevolking zal vanuit die kant weinig weerstand komen. Wat er zou komen is een super communistische, fascistische staat op wereldschaal met overal controle, kunstmatige intelligentie, robots etc. Kortom: een gebroken mensheid die niet meer is dan een slaaf en waar een ontsnapping vrijwel onmogelijk is geworden.

Maar: het gaat niet gebeuren !! Wereldwijd zijn nu zoveel mensen bewust van de plannen en er wordt inmiddels op grote schaal actie ondernomen de verantwoordelijken op te pakken en uit te schakelen.
Trump is heel goed bezig in de VS, al is op dit moment nog weinig zichtbaar.
U moet zelf maar bedenken waar Rutte en Timmermans staan ….

De belastingbetaler als kanonnenvoer

Handelsoorlog VS-China: 2-1