in , , , ,

Eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie: “Islam is onze toekomst”

Er bestaat weinig twijfel over hoe de Europese Unie de toekomst van Europa ziet. De eerste vicevoorzitter van de – Frans Timmermans verklaarde op een bijeenkomst van tien imams: “De islam is ons verhaal, de islam maakt deel uit van ons heden en de islam zal deel uitmaken van onze toekomst. “

In een tijd van meer en meer zorgen maken over de islamisering van de , is het zwijgen van de oorverdovend. Onlangs leidde de EU-commissaris en vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, een rondetafelconferentie samen met tien toonaangevende imams uit zes EU-lidstaten (, Frankrijk, , Italië, en Bulgarije).

Timmermans verklaarde na de bijeenkomst in een persbericht dat: de  islam in Europa is om te blijven .

“Hoe we onze inwoners, ongeacht hun achtergrond, helpen om de diversiteit die een realiteit is in de Europese samenlevingen te omarmen , zullen bepalen hoe onze gemeenschappelijke toekomst eruit zal zien,” zegt Frans Timmermans, die bekend staat om zijn ontduiking van de islam. Zo’n diversiteit was nooit een realiteit in onze samenlevingen, en we moeten deze gedwongen diversiteit behandelen zoals die is, een buitenlands, buitenaards concept.

“Discriminatie van moslims”

Het doel van de bijeenkomst was volgens Frans Timmermans om een ​​meer open en diepere dialoog te creëren met moslimgemeenschappen op verschillende gebieden, zoals onderwijs voor imams, discriminatie van moslims, religieuze vrijheid, de dreiging van extremisme en ‘islamitisch extremisme’, inclusief de uitdagingen en kansen die migratie biedt. Geen sprake van hoe negatieve migratie van derdewereldlanden en hun culturen de Europese samenleving heeft beïnvloed.

“De islam is ons verhaal, de islam maakt deel uit van ons heden en de islam zal deel uitmaken van onze toekomst”, zegt Frans Timmermans. We weten waar deze staat.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De belastingbetaler als kanonnenvoer

Handelsoorlog VS-China: 2-1