in , ,

EU is financieel onhoudbaar nu de ‘zuinige vier’ structureel in de minderheid zijn

De EU bereikte een akkoord over het Corona Herstelfonds. 750 miljard euro wordt rondgepompt: België krijgt daarvan 1,6 procent en ook zoiets. Wel ontvangt Nederland kortingen op de jaarlijkse EU-afdracht, maar bestudeer de onderliggende transformatie.

Een virusuitbraak vindt wereldwijd plaats maar trekt dan weer voorbij, terwijl de EU hier een stelselmatige verandering doorvoert van de financiële structuur.

De EU werkt namelijk naar ‘eigen middelen’ en wordt zo minder afhankelijk van de lidstaten. Ook leent de EU van kapitaalmarkten: feitelijk een schending van artikelen 310 en 311 van de EU. ‘Somebody stop me’, redeneren de eurocraten, wat niet zal gebeuren.

De conservatievere lidstaten, dikwijls in Centraal- en Oost-, zijn immers nog altijd netto ontvangers, dus hun verzet is gecontroleerde oppositie.

Landen die bezuinigden in crisistijd en de broekriem aanhaalden, worden nu als rijk gezien, en onder het mom van ‘solidariteit’ onder druk gezet. Spanje heeft een basisinkomen en kent een pensioenleeftijd van 62 jaar. -Europarlementariër Derk Jan Eppink verwees naar de nieuwe president van de Europese , Christine Lagarde, als “Queen of debt”.

Onder deze Franse dame wordt met het pandemie-opkoopprogramma 1.350 miljard euro bijgedrukt. Hiermee worden staats- en bedrijfsobligaties gekocht om zo de rentes op de torenhoge Zuid-Europese staatsschulden te drukken.

Het Corona Herstelfonds toont bovenal dat …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
REVOLUTIE : RUTTE CS MOET NU WORDEN GESTOPT !!!!
10 maanden geleden

De FVD kan een referendum houden volgend jaar, maar dat is alles veel te laat.
Overigens doen de andere partijen helemaal niets wat er op wijst dat VVD, CDA, PvdA en D66 een pact hebben gesloten en Nederland en alles wat zij bezit wil onderbrengen in de EU NWO. DIT IS NIETS MINDER DAN LANDVERRAAD EN DIEFSTAL en daarmee gaat de politiek volledig in tegen de wil van de bevolking.

Het is de hoogste tijd dat serieuze stappen worden ondernomen om deze regering te stoppen.
Het beste is dat een commissie wordt gevormd van deskundigen en wijze mannen die zaken op rij zetten. Vervolgens moet de regering worden aangeklaagd / aangesproken en desnoods met hulp van het leger van haar plek wordt verwijderd vanwege het feit dat Rutte besluiten heeft genomen die niet in lijn zijn met de regels die voor de EU zijn afgesproken en bovendien dat Rutte eigenhandig goedkeuring geeft aan overdracht van grote bedragen aan geld van de burgers aan de EU.

DIT IS BUITEN ALLE AFSPRAKEN EN NOGMAALS: RUTTE IS HIER TOE NIET BEVOEGD !!!!

De regering Rutte moet worden gestopt en gedwongen af te treden en alle beslissingen moeten worden teruggedraaid.

De Nederlandse rechtstaat is in gevaar: Nederland is een souvereine staat en het past niet dat Rutte CS staps gewijze steeds meer bevoegdheden naar de EU overbrengt. Waarbij opgemerkt dat de EU een niet democratisch orgaan is en dat het bestuur van de EU niet gekozen is.

IK ROEP DE FVD OP HIET HET VOORTOUW TE NEMEN EN NAMENS DE BURGERS ACTIE TE ONDERNEMEN !!!

‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’

EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 miljoen van onze belastingeuro’s om ‘Europa te onderwerpen’