in , , , , ,

EU: Europa is ideale toevluchtsoord voor asielzoekers en migranten die ‘armoede & klimaatverandering’ ontvluchten

zal een “ideale toevluchtsoord voor asielzoekers en ” zijn in een wereld waar “klimaatverandering en wereldwijde ” steeds meer arme mensen zullen ertoe aanzetten elders een beter leven te zoeken, volgens een -beleidsbriefing.

De “ongekende komst van vluchtelingen en illegale migranten” die werd gezien tijdens de crisis van 2015, toonde de behoefte aan Brussel om het beleid van het blok inzake “asiel, buitengrenzen en migratie” te hervormen, volgens de parlementaire onderzoeksservice van de EU (EPRS).

In een ‘beleidspodcast' met de titel ‘Delivering For Citizens: The Migration Issue', zei het EPRS dat Brussel zich heeft gebogen over ‘een hervormingsproces gericht op het opnieuw opbouwen van [dit] beleid dat is gebaseerd op vier pijlers', waaronder ‘het aanpakken van de wortel'. oorzaken van “illegaal” – “onregelmatig” genoemd – migratie en “ontmanteling van netwerken voor mensensmokkel en mensenhandel”.

Het opleggen van een “sterk” asielbeleid aan landen in het hele blok was een andere van de zogenaamde pijlers, samen met “levens redden” en “meer legale trajecten bieden voor asielzoekers en efficiëntere legale kanalen voor reguliere migranten”.

Ondanks de vermelding “beveiliging van de buitengrenzen” en “verbetering van het rendement” van illegale migranten, is het duidelijk uit de EPRS-podcast en de bijbehorende “volledige briefing” over het migratiebeleid van de EU dat Brussel niet van plan is om massale migrantenstromen uit de derde wereld af te remmen. .

“Europa zal, vanwege zijn geografische positie en zijn reputatie als voorbeeld van stabiliteit, vrijgevigheid en openheid tegen de achtergrond van groeiende internationale en interne conflicten, klimaatverandering en wereldwijde armoede, waarschijnlijk een ideaal toevluchtsoord blijven voor asielzoekers en migranten “, stellen zowel het rapport als de podcast.

Dat Brussel zich voorbereidt op meer migratie vanuit het Zuiden wordt “weerspiegeld in de groeiende bedragen, flexibiliteit en diversiteit van EU-financiering voor migratie- en asielbeleid zowel binnen als buiten de huidige en toekomstige EU-”, voegen ze eraan toe.

“Migratie is een macrokritieke beleidskwestie op wereldschaal”, waarvoor volgens het EU- document een “mondiale oplossing” nodig is met maatregelen om “de achteruitgang of stagnatie van de bevolkingsgroei tegen te gaan” in de eerste wereldlanden.

In tegenstelling tot de publieke claims van Brussel om massamigratie aan te pakken en het aanvallen als een “samenzweringstheorie”, probeert een recente Hongaarse campagne die eurocraten waarschuwt om de migrantenstromen naar het blok te vergroten, in het beleidsrapport dat er een “dringende noodzaak is om te vervangen”. Onregelmatige migratiestromen, die zoveel leed en extreme mensenrechtenschendingen hebben veroorzaakt, met legale kanalen voor migratie.

“Zoals Commissievoorzitter Jean-Claude in zijn State of the Union toespraak in 2017 zei: ‘Onregelmatige migratie zal alleen stoppen als er een echt alternatief is voor gevaarlijke reizen'”, merkt hij op.

Met peilingen die tot twee derde van de 1,1 miljard inwoners van Sub-Sahara laten zien – die naar verwachting meer dan verdubbelen tot 2. 5 miljard in 2050 – willen verhuizen naar EU-landen of de VS, is het onduidelijk hoe Juncker en anderen in Brussel zou kunnen geloven dat illegale immigratie kan worden gestopt door “legale trajecten” in te voeren, tenzij deze ongelimiteerd zijn, wat in wezen neerkomt op een beleid van volledig open grenzen.

Lees verder bij de bron: breitbart.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU komt met een tweede criminele bailoutplan voor de banken

De logica: EU-missie en militaire operatie tegen mensensmokkel gaat verder zonder boten