in , ,

EU gebruikt Terreuraanslag om Bitcoin te verbieden

Nou, dat duurde weer niet lang. En zoals verwacht en onlangs beschreven, maakt de EU als boter bij de vis gebruik van de terreuraanslagen in Parijs om direct anonieme betalingen te verbieden. Ik was uiteraard niet helderziende, de overheid bracht namelijk bewust heel snel en heel expliciet in het nieuws dat wapens gekocht waren met Bitcoin. Al direct na de aanslag. Dan doorzie je het spel uiteraard gemakkelijk en weet je hoe laat het is. Via Reuters lekte de EU gisteren bewust weer het volgende:

European Union countries plan a crackdown on virtual currencies and anonymous payments made online and via pre-paid cards in a bid to tackle terrorism financing after the Paris attacks, a draft document seen by Reuters said.

EU interior and justice ministers will gather in Brussels on Friday for a crisis meeting called after the Paris carnage of last weekend.

They will urge the European Commission, the EU executive arm, to propose measures to “strengthen controls of non-banking payment methods such as electronic/anonymous payments and virtual currencies and transfers of gold, precious metals, by pre-paid cards,” draft conclusions of the meeting said.

Plasterk en v/d Steur tonen hun kleur

De EU ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie (waaronder uiteraard Plasterk en Ard v/d Steur) willen gezamenlijk kennelijk nu Bitcoin verbieden. Hoewel niet heel bekend bij de gemiddelde inwoner op deze , is Bitcoin het enige echt anonieme en vrije betalingsmiddel op deze planeet.

Bankbetalingen en euro’s in het algemeen zijn volledig in de handen van overheden en bankiers. Als de overheid wilt, kan die u en uw naasten verbieden betalingen te doen, of zeer beperkte maxima opleggen geheel naar eigen inzichten. Resteert feitelijk niet heel veel meer om echt vrij en anoniem mee te kunnen betalen. En al zeker niet als het over elektronische betalingen gaat. Met Bitcoin heeft u echter een volledig van de overheid onafhankelijk betaalmiddel, en dat maakt hen bang, heel bang.

Never let a good crisis go to waste, zeker niet als je hem zelf plande!

Men gebruikt nu dus de valse vlag terreuraanslag in Parijs om Bitcoin te verbieden. Het lukt ze misschien niet, maar een belangrijke stap is nu wel weer genomen. Volledig zoals verwacht, en volgens de definitie van een valse vlag aanval, kost de aanslag u dus weer flinke delen van uw beperkt resterende vrijheid. De controlestaat groeit en groeit en groeit.

Het blijkt steeds weer (en steeds meer) dat de overheid eigenlijk de enige echte terrorist is. Deze stap tegen Bitcoin is geen verrassing, dat was het originele doel van de hele aanslag. En de EU toont al meteen weer haar hand. U weet nu uiteraard ook dat een verbod op cash en ook onderweg is?

Oh, en vrije communicatie netwerken mogen nu ook afgesloten worden indien gewenst. En jawel, mensen die kritisch analyseren en nadenken worden weer weggezet tot ‘complotters met lage sociale status’ die nu kennelijk zelf verantwoordelijk zijn voor de radicalisering in de en zelfs de holocaust… Het AD aan het woord, en is niet vies van een Godwinnetje. Zucht… En ze laten er zelfs een spandoek bij zien over WTC7, één van de duidelijkste bewijzen dat het verhaal van 9/11 echt niet klopt. Iets over intellectueel terreur?

Na de terreursdaad volgt direct een aanslag op onze vrijheid, onze betalingsmiddelen, onze communicatie en zelfs op het rationeel nadenken en analyseren. Tot zover dus de ons nog resterende vrijheid in West-Europa.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by zcopley


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom contant geld gebruiken de weg te gaan is…

Rutte waarschuwt: Leg alvast uw zuurverdiende geld opzij voor de fiscus als het belastingplan strandt