in , ,

Amsterdam gaat moskeeën en andere Islamitische instellingen beveiligen met ingrijpende anti-terreurmaatregelen

insane 1548438073
geralt / Pixabay

Burgemeester Femke Halalsema van Amsterdam heeft ingrijpende anti-terreurmaatregelen aangekondigd, vanwege terreurdreiging. “Daarom krijgen moskeeën en andere Islamitische instellingen op korte termijn aanvullende beveiliging.”

De halve stad wordt volgeplempt met Merkel-Lego tégen de uitwassen van de islam en nu worden moskeeën en andere islamitische instellingen beveiligd wégens de islam? Of wegens iets of iemand anders?

Of wordt de rest van Nederland zo juist beschermd tegen radicale gekkies in het bezit van rijbewijs C die de moskee verlaten?

Lees verder bij de bron: GeenStijl

In Amsterdam is volgens Halalsema sprake van een ‘verhoogde voorstelbare dreiging voor Islamitische instellingen’ en de ‘kans op een aanslag reëel’.

Ook komt aandacht voor bekeerlingen die te maken krijgen met geweld.

Het gemeentebestuur wil actief ‘antidemocratisch onderwijs’ tegengaan.

Zo komen op diverse plekken in de stad MerkelLogo betonblokken te liggen, op de Nieuwendijk, Kalverstraat en Heiligeweg liggen ze er al.

Lees verder bij de bron: Het Parool

Kortom wat een zooitje is het geworden…

Nederland de gekste!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
no 1548436764

VVD wil het Amsterdamse plan om honderden illegalen in alles te gaan voorzien over het hele land uitrollen

post 1548448111

Taskforce van gemeenten, politie, Openbaar Ministerie en de Belastingdienst willen legitimatieplicht voor versturen van postpakketten