in , , , , , ,

De onderbroekbom: één grote leugen die duizenden bodyscanners heeft ‘opgeleverd’

djedj / Pixabay

Michael Chertoff was de topgraaier van Homeland Security (DHS) toen een ‘terrorist’, Umar Farouk Abdulmutallab, werd aangehouden vanwege een niet werkende onderbroekbom. Deze Nigeriaan was in Amsterdam opgestapt en werd zonder een boardingpass (‘instapkaart’) na interventie van een beambte toegelaten tot het vliegtuig.

E.e.a. gebeurde op 25 december 2009 en Brasscheck herhaalde een eerder bericht met ’s, waar ik al eens een bericht over schreef, echter het kan bepaald geen kwaad deze zaak nog eens op te halen en te laten zien hoe Rusland wordt gedemoniseerd en het publiek bang wordt gemaakt voor dat land en voor terreuraanslagen, maar bovendien waar zaken als de onderbroekbom toe kunnen leiden, zeker na alle hysterie over ‘Russiagate’, de grote leugen over Russische bemoeienis met een groot aantal politieke zaken in het westen.

Ondanks de vele uren die al over ‘Russiagate’ zijn volgeluld, aangevuld met de vele meters aan geschreven dossiers door de VS en andere overheden, plus het enorme aantal artikelen die hierover verschenen in de reguliere westerse media, is voor Russiagate geen millimeter aan bewijs geleverd.

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de onderbroekbom, terwijl er van meet af aan grote twijfels waren over dit verhaal, zelfs onder de getuigen in het vliegtuig, daarover zo meer.

Om zaken als de onderbroekbom tegen te gaan werden op vliegvelden tegen een enorm kapitaal ‘full body scanners’ geplaatst. Volgens deskundigen zijn deze scanners gevaarlijk voor de gezondheid.

Chertoff vertegenwoordigde toevallig ook het bedrijf die de gevaarlijke bodyscanners levert, scanners die te vinden op veel vliegvelden. Ofwel Chertoff profiteert van die scanners. Schiphol schafte na het incident met de onderbroekbom 60 ProVision bodyscanners van de Amerikaanse fabrikant L-3 Communications aan, i.p.v. eerst eens de regels te verstevigen, regels waarmee iemand zonder instapkaart, echt nooit weer in een vliegtuig kan plaatsnemen (Nederland had al lang een strafrechtelijk onderzoek naar deze zaak in moeten stellen).

Het is dan ook niet moeilijk te bedenken dat de VS deze ‘aanslag’ zelf heeft georganiseerd, met het doel deze ‘full body scanners’ op de vliegvelden te krijgen.

Twee advocaten die aan boord waren van de bewuste vlucht met de onderbroekbom zijn ervan overtuigd dat de VS zelf de hand had in deze ‘aanslag…’

Volgens de tweede video van Brasscheck TV, hieronder opgenomen, is e.e.a. mede het gevolg van het opnemen van nazi’s door de VS na WOII, waar deze nazi’s al in 1943 werden gepolst door Allen Dulles, die in overleg voerde met nazi-kopstukken. Dulles was destijds het hoofd van wat nu de CIA is (deze terreurorganisatie werd in 1947 opgericht).

De nazi’s werden met grote graagte opgenomen in de geheime diensten van de VS en bepaalden mede het beleid dat tot zoveel ellende heeft geleid. Neem alleen al de communistenjacht van McCarthey die in 1950 begon en de bescherming van fascistische dictaturen in Latijns-Amerika door de VS, sterker nog: de VS heeft na WOII diverse staatsgrepen tegen democratisch gekozen regeringen georganiseerd in dat deel van de wereld, waarna een door de VS uitgekozen fascist werd geparachuteerd als leider van zo’n land.*

Terug naar de ‘onderbroekbom’: vreemd genoeg zijn veel getuigenverklaringen verdwenen en Chertoff wordt nog steeds niet vervolgd voor zijn overduidelijke smerige klus. Verwonder je nogmaals hoe het mogelijk is dat met een dergelijk smerig spel, in feite een ‘false flag operatie’, de VS een bedrijf stinkend rijk maakte door de productie van gevaarlijke scanners en de hysterie over terroristen verder voedde, niet alleen ten behoeve van bedrijven, maar ook voor de geheime diensten die steeds meer macht en geld weten te verzamelen, door de angst erin te houden bij de bevolking. Vergeet niet dat de kans dat je omkomt bij een verkeersongeluk ongeveer een miljoen keer groter is dan dat je omkomt bij een terreuraanslag.

REMEMBER THE UNDERWEAR BOMBER?

A TOTAL FRAUD

WHEN WILL MICHAEL CHERTOFF BE INVESTIGATED?

It’s December 22, the anniversary of the “underwear bomber”
He – and Michael Chertoff – are the reason why air travelers are now forced to go through medically untested body scanners.
In case you forgot, the “need” for this “security” equipment was based on a total fraud.
Good insight into how the criminals in the FBI make eye witnesses accounts disappear.
Michael Chertoff is involved with the company that makes this equipment and shilled aggressively both before and after this bogus event.

Michael Chertoff: The profiteer behind the scam.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Demiurg
2 jaren geleden

Deze Nigeriaan kon [expres] zonder controle instappen in Amsterdam en werd [expres] zonder een boardingpass (‘instapkaart’) “ONDER STAATSCONROLE” na interventie van een VS beambte toegelaten tot het vliegtuig. Deze gehele route werd onder toezicht van de CIA] gecontroleerd belelerid. En zo worden miljoenen burgers door hun eigen Regeringen dagelijks misleid met terrorisme. Regeringen kiezen daar zeer nauwkeurtig gesecteerde doelen [simpele burgers] voor uit. En met behulp van de media [vooral Reuters en AP – tegen betalng] worden dit soort “van ” staatswege gefinacierde” uiterst geheime terroristische operaties in elkaar gedraaid. U krijgt daarna een terreuraanslag [met honderden doden] voor geschoteld = zoals Madrid – londen – Boston- Bale – India etc.etc.. Allemaal met 1 doel – wetgeving aanpassen – Strengere controle dmv. ANGST. U Burger doorziet dit niet – Of bent ook slachtoffer van deze Westerse “DEMOCRATISCHE” Staatsterreur. U laat alles toe – u bent slachtoffer van uw eigen criminele bestuurders

Sator
2 jaren geleden

Michael Chertoff. Was ondxerminister van BiZa-onder Bush. Heft een beveiligingsbureau,. Dus ging hert deze Zionistische Tering Jood om geld – via terreur,
Zijn vader was Rabbi Gershon Baruch Chertoff (1915-96), een geleerde van de Talmud en de voormalige leider van de Congregatie B’nai Israel in Elizabeth. Zijn moeder is Livia Chertoff (geboren Eisen), een Israëlische burger en de eerste stewardess voor El Al, Die snor had toen gelijk,. Er zijn er een paar over gebleven, Dat smerige volk van die criminele God JHWiscH.

Simon
2 jaren geleden

20 januari 1942 was een staatsopera -gespeeld door vijftien personen in de Villa Marlier am Wannsee, Toen al ; Zo werd de wereld in de maling genomen

Frank
2 jaren geleden

ze hebben een grote neus voor geld

NWO ontmaskerd
2 jaren geleden

Dit is de NWO in volle werking. En het zijn de Zionisten (Khazarische maffia) die hier achter zitten. Chaos creeren, oplossing aandragen en implementeren op kosten van de burgers die straks als ratten in de val zitten van een totalitair fascistisch systeem dat zij zelf hebben betaald.
Ik kan niet geloven dat de NL overheid dat niet zou zien … dus worden zij gechanteerd door de Zionisten. En niet alleen hier maar ook bij MH-17 en zoveel andere zaken.
De grote vraag is: wanneer worden mensen massaal wakker?

Gerd
2 jaren geleden

Die stink-Joden – volk van Satan [JHWH] zit overal waar geld te halen valt. De Ratten, Ze niet voor niets de Tempel uit geschopt door Jezus

Gerd
Antwoord aan  Gerd
2 jaren geleden

JHWH -is door deze groep zelf bedacht

Kerstverrassing? Een nieuwe door VS, NAVO & Oekraïne geplande provocatie tegen Rusland

Als de industrie de burger laat betalen komt er geen klimaatakkoord, wel onrust