in , ,

EU klaar om nog eens €500 miljoen te sturen naar Turkije, maar Erdogan wil geen geld!

EU geld

De Europese Unie spreekt mooie woorden uit en we zien via een aantal bronnen dat het bereid is om de Grieken te helpen (bron).

Maar qua daadkracht zien we hele andere oplossingen vanuit de Europese Unie komen.

De EU chef Buitenlandse Zaken Josep Borrell zei afgelopen vrijdag in Zagreb dat de Europese Lidstaten (Nederland inclusief) bereid zijn om Turkije nóg meer geld te bieden, bovenop de 6 miljard euro die de EU lidstaten al hebben neergeteld in 2016.

De Europese Unie is bereid om nog eens een deal te maken met Turkije en 500 miljoen euro te sturen naar Ankara om de gemoederen zo te bedaren. Op deze manier probeert de EU deze migrantencrisis op te lossen. (bron) (bron) (bron)

De 500 miljoen euro die de EU wil neertellen is bedoeld om “vluchtelingeneducatie te bevorderen”, aldus Reuters (bron).

Goedpraterij van de EU over een dictator: “Turkije heeft een groot grensgebied, dat moeten we begrijpen.” maar…“We kunnen tegelijkertijd niet accepteren dat migranten gebruikt worden als een pressie-middel.”

Dat laatste is dus wat er exact gebeurt. De EU staat klaar met geld. (bron) En Erdogan lijkt het bedrag niet te accepteren.

Het lijkt erop dat de EU muurvast ….

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fail 1544012901

Wiebes en Asscher wisten al jaaááren van Toeslagen-drama, deden NIETS!

recession

Aandelenbeurzen crashen, Shell verliest in één klap meer dan twintig procent