in , , ,

EU zet Nederland onder druk: nog verdergaande maatregelen voor solide oplossingen stikstofcrisis

Het moet onder grote druk waarschijnlijk verdergaande maatregelen nemen om de stikstofcrisis te bestrijden dan de coalitie aanvankelijk van plan was.

De  en de provinciebesturen nemen volgens de Volkskrant alleen genoegen met “solide oplossingen”, waarbij de de stikstofuitstoot aantoonbaar kan terugdringen.

Het kabinet hoopt vrijdag kortetermijnmaatregelen aan te kondigen die ertoe leiden dat in elk geval kleinere bouwprojecten weer kunnen doorgaan.

Het doel van deze ‘quick fix’ is landelijk ruimte te scheppen voor de nieuwbouw van woningen.

Bij de zoektocht naar een uitweg uit de impasse staat het kabinet onder druk van de Europese Commissie, bevestigen meerdere bronnen aan de krant. Brussel eist dat het kabinet overtuigende maatregelen neemt, die de Nederlandse natuur ontzien en de biodiversiteit herstellen.

Ook acht van de twaalf provincies, waaronder alle Randstadprovincies, willen hardere maatregelen nemen om er zeker van te zijn dat de woningbouw- en infrastructuurprojecten niet opnieuw sneuvelen bij de .

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Zijn wij Nederland of hoe zit dat? De EU dictatuur moet maar eens afgelopen zijn, want die maakt hier alles kapot. We hebben in eigen land niets meer te zeggen en crimineel Rutte en consorten doet hieraan mee. NEXIT en RUTTIX en wel z.s.m.!

Hiltermans
1 jaar geleden

De EU heeft geen enkele boodschap aan de burgers of het milieu. Wat zij wil is dat burgers financieel volledig worden uitgekleed naar een communistische staat onder bestuur van Brussel. Dat klinkt als heel vreemd, maar als je naar de EU kijkt en wie daar achter zitten dan worden dingen minder vreemd met partijen als de Illuminatie. En dat financieel uitkleden doe je door de inkomsten van burgers verder te beperken en ze opzadelen met hoge kosten en ze vooral bezig te houden met werk zodat ze niet voor zich zelf gaan denken. Dat beetje CO2, dat beetje NOx en NH3 is compleet flauwekul …
De massa immigratie is niets meer dan een giga belasting voor de burgers en de voornamelijk Christelijke landen die hun zaken redelijk tot goed op orde hadden. En dat Christendom moet kapot zodat een satanische Nieuwe Wereld Orde (zoek op internet waar dat voor staat) volledig controle krijgt over de mensen!!!

Trap er niet in. Het vervelende is dat regering Rutte (met mensen als Macron en Merkel) compleet van het pad is en niet meer de burgers vertegenwoordigt … Zij volgt slaafs de EU en denken daarmee weg te komen door niet verantwoordelijk te zijn. Partijen als Denk en Partij voor de Dieren zijn natuurlijk perfecte manieren om de kamer voor honderd procent bezig te houden zodat de echte problemen onbesproken blijven. Dit is de slechtste regering die Nederland ooit heeft gehad en ze weten waarschijnlijk niet waar zij mee bezig zijn in hun domheid.

Wat overblijft van de EU is een top van extreem rijke banken en multinationals en de burgers die voor honderd procent onmondige slaaf zijn in een van boven af gestuurd en volledig gecontroleerd systeem (Orwell 1984).
De EU wil soevereine staten opheffen en zelfs een Europees leger … Het spel is zo doorzichtig dat je zou verwachten dat een kind dat doorziet. Maar jammer genoeg zijn nog steeds mensen in diepe slaap of denken dat deze zaken hun niet aangaat.
Als mensen niets doen gaat dat echt gebeuren …. Junckers in een dronken bui zegt dat de EU steeds een stukje bevoegdheid naar zich toe trekt en als er geen bezwaar komt gaan ze weer een stapje verder … En Rutte is zijn grote vriend ….

Ik kan U verklappen: dit gaat niet vanzelf over !!!! We zullen er met zijn allen wat aan moeten doen.

Dieselrijden is nu schoner bij rijden in de stad dan elektrisch

Brandweer vreest gevaarlijke situaties door verdwijnen hoogwerker in bezuinigingsoperatie