in ,

Europese Commissie heeft Corona geclassificeerd: “gewoonlijk wel een effectieve behandeling”…

De Europese Commissie klasseerde vandaag Covid-19, de veroorzaakt door het , in de derde categorie voor wat betreft het risico dat er van uitgaat voor werknemers.

Er mocht redelijkerwijze ondersteld worden dat Covid-19 bij de hoogste, vierde risicogroep zou gerekend worden omdat er nog geen tegen bestaat.

Maar neen, de Commissie liet zich voorlichten door de gepaste experten, onder andere van de Wereldhandelsorganisatie, om te besluiten dat het virus weliswaar een ernstig risico betekent voor werknemers, maar dat het tot een categorie behoort “waarvoor er gewoonlijk wel een effectieve behandeling bestaat”.

In een (ondermaatse) reactie  drukt het Europees Vakverbond zijn spijt uit over deze houding, en vreest dat ze in het nadeel van de werknemers zal uitdraaien…

De houding van de laat voorzien dat ook de lidstaten (Raad van ministers) en het dit standpunt zullen overnemen zodat het goedgekeurd wordt.

Of zijn er misschien genoeg europarlementariërs die enige waarde hechten aan het welzijn van de werkende bevolking?

Lees verder bij de bron: andereuropa.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
And the name of the game is MONEY !!!!!!
9 maanden geleden

Deze reactie van de EU heeft niets met mensen te maken, maar alles met mogelijke aansprakelijkheid als burgers massaal een claim indienen bij de EU.
De EU is niets meer dan een onderneming en zo moeten de burgers ook met de EU omgaan. Hoofdelijke aansprakelijk van kopstukken van de EU en van NGO’s is de beste optie om de vloedgolf te stoppen van regelgeving die de mensen schade toe brengen.

Henk
9 maanden geleden

Das toch knap. de EC heeft covid 19 geclassificeerd. Een zgn. virus dat nooit is geisoleerd en nooit heeft voldaan aan Koch’s postulaten. Sinds wanneer is er overigens een vaccinatie/geneesmiddel voor virussen?
Het wordt tijd dat mensen hun huiswerk gaan doen.

Failliet of doodziek door Big Pharma? Dat moet niet kunnen. Kom in actie!

Klimaatmeisje Greta Thunberg is nu ook al een corona-expert!