in ,

Experts zeggen dat het bewijs dat coronavirus ontsnapt is uit het laboratorium van Wuhan ‘met de dag toeneemt’

52e9d6404d5baf14ea898675c6203f78083edbed575678417c2f7a 640 corona

Terwijl president op de hoogte wordt gebracht van beschuldigingen tegen de verkeerde behandeling van het door , hebben experts en vooraanstaande Amerikaanse politici verklaard dat het bewijsmateriaal dat de ‘schuld' van China toeneemt, toeneemt.

Amerikaanse inlichtingendiensten begonnen al in december 2019 met het produceren van rapporten over de ware oorsprong van het virus, en hun schokkende bevindingen begonnen de volgende maand in de Daily Brief van president Trump te verschijnen.

Toch worden de rapporten met de dag dikker, nu er nieuwe informatie binnenstroomt die in tegenspraak is met het officiële verhaal dat het Coronavirus begon op een natte markt in Wuhan.

Hoewel functionarissen zich houden aan de openbare verklaring van het bureau van de directeur van de nationale inlichtingendienst, die concludeert dat het virus niet door de mens is veroorzaakt, weigeren ze nog steeds de groeiende kans uit te sluiten dat het uit een onbeveiligd laboratorium is ontsnapt.

Lees verder…

Lees verder bij de bron: voiceofeurope.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Mexico FTA SQ

Corona is in ieder geval geen rem op het Europees vrijhandelsbeleid

nederlandse vlag 1571219030 e1571219055536

MUST READ!: Valt er wel wat te vieren vandaag?