in ,

Experts zeggen dat het bewijs dat coronavirus ontsnapt is uit het laboratorium van Wuhan ‘met de dag toeneemt’

Terwijl president Trump op de hoogte wordt gebracht van beschuldigingen tegen de verkeerde behandeling van het door , hebben experts en vooraanstaande Amerikaanse politici verklaard dat het bewijsmateriaal dat de ‘schuld’ van China toeneemt, toeneemt.

Amerikaanse inlichtingendiensten begonnen al in december 2019 met het produceren van rapporten over de ware oorsprong van het virus, en hun schokkende bevindingen begonnen de volgende maand in de Daily Brief van president Trump te verschijnen.

Toch worden de rapporten met de dag dikker, nu er nieuwe informatie binnenstroomt die in tegenspraak is met het officiële verhaal dat het Coronavirus begon op een natte markt in Wuhan.

Hoewel functionarissen zich houden aan de openbare verklaring van het bureau van de directeur van de nationale inlichtingendienst, die concludeert dat het virus niet door de mens is veroorzaakt, weigeren ze nog steeds de groeiende kans uit te sluiten dat het uit een onbeveiligd laboratorium is ontsnapt.

Lees verder…

Lees verder bij de bron: voiceofeurope.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gerke
9 maanden geleden

de troef kaart, het “virus” komt uit een laboratorium. Nu; er is geen dodelijk virus. Er gaan mensen dood en “corona” krijgt de schuld

Corona is in ieder geval geen rem op het Europees vrijhandelsbeleid

MUST READ!: Valt er wel wat te vieren vandaag?