in , ,

Faal: Corona drama app van Hugo de Jonge ligt op de plank te verstoffen

Okee, dus we hebben een minister van IJdeltuitologie die later vooral herinnerd zal worden omdat-ie van die suffe schoenen draagt, die minister heeft met veel bombarie een of andere Stasi-tracker-app aangekondigd.

Een app die 1 september al online had moeten staan, een app waar de Belastingdienst (haha ja) wel eventjes bij gaat helpen.

Een app met allemaal privacyontwrichtende dataharvesting, een app die binnen 24 uur al 200 namen, mailadressen en versleutelde wachtwoorden weggaf aan geïnteresseerden en een app die normale mensen toch niet willen hebben want apps bouwen en privacygevoelige informatie binnen de poort houden zijn nou eenmaal niet de sterkste punten van onze .

En in plaats van die pleister er in één keer af te trekken krijgen we nu al maanden een continue stroom diarree over die gore app in onze oren gespoten.

en zijn app, het zijn twee verdrietige vriendjes die samen in een boomhut zitten te kutten en ze nodigen iedereen uit voor hun verjaardag, maar NIEMAND WIL KOMEN DUS ROT OP.

En nu dit weer: …

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vlamvertragers in huisstof: oorzaak van ADHD-achtig gedrag

Waarschuwing: Wij zijn op weg naar een enorme puinhoop