in , , , ,

Forceer een staatsgreep: VS heeft beslag gelegd op 5 miljard dollar van Venezuela voor medicijnaankopen

De administratie heeft het bij wijze van spreken uitgeschreeuwd: Maduro onthoudt de bevolking de noodzakelijke medicijnen. Eenzelfde schreeuwerige houding gebruikte de Trump administratie voor de humanitaire hulp die ‘Maduro’ tegenhield aan de grens met Colombia, waar 4 vrachtwagens met overbodige humanitaire hulp uit de VS werden tegengehouden, volgens de Trump administratie bevonden zich daar ook medicijnen tussen.

Ten eerste was er al voldoende humanitaire hulp in het land, zo lieten het en de VN weten, die samen met het Venezolaanse leger allang bezig waren met de verspreiding van die goederen. Ten tweede werd de claim van deze fascistische administratie dat zich medicijnen tussen die goederen bevonden, tegengesproken door USAID, NB een overheidsorgaan in de VS dat verantwoordelijk is voor het samenstellen en de verzending van de humanitaire hulpgoederen!

Nu blijkt uit een artikel van Paul Dobson, eerder gepubliceerd op Venezuelanalysis (door mij overgenomen van Information Clearing House, de foto komt van Venezuelanalysis), dat dezelfde schreeuwerige Trump administratie beslag heeft gelegd op maar liefst 5 miljard dollar van Venezuela voor de aankoop van medicijnen.

Kortom de VS wil een staatsgreep forceren in Venezuela en heeft daarbij schijt aan het mensenleed en de doden, die worden veroorzaakt door haar meer dan schunnige optreden tegen in feite het Venezolaanse volk. En waarvoor beste bezoeker? Voor de bijna grootste olievoorraad ter wereld en een enorme voorraad coltan, van groot belang voor de productie van smartphones! Bovendien voert Maduro een zoveel mogelijk socialistisch bewind en daarmee teken je als regering in feite je doodvonnis, die door de VS zal worden voltrokken, zeker als het bewuste land in Latijns-Amerika ligt.

Lees het volgende artikel en geeft het door, de reguliere (massa-) media liegen keihard mee met de VS en zijn daarmee mede verantwoordelijk voor de grote ellende in Venezuela, die één op één is veroorzaakt door eerst de illegale economische oorlog van de VS tegen Venezuela en later de sancties die zoals gezegd ook worden gesteund door de en waarbij enorme kapitalen aan Venezolaanse tegoeden werden bevroren, anders gezegd gestolen….. Zo ook de Venezolaanse tegoeden voor medicijnaankopen door de VS.

De illegale economische oorlog werd gevoerd door levensmiddelenbedrijven (met VS supermarktketens in Venezuela) en onder druk te zetten, geen of zo min mogelijk levensmiddelen en medicijnen te leveren aan Venezuela. Ofwel je veroorzaakt grote tekorten aan voedsel en medicijnen, waarbij de wereld en daarmee het Venezolaanse volk wordt verteld dat haar regering de bevolking voedsel en medicijnen onthoudt.

Zoals gezegd: deze illegale economische oorlog is ingeruild voor de zogenaamde officiële sancties van de VS tegen het volk van Venezuela, want daar komt het op neer. Uitermate schunnig dat ook de EU en Canada de VS steunen met haar, wat je niet anders kan noemen dan, terreur tegen het Venezolaanse volk.

Vanmorgen meldde de NOS nieuwsredactie op Radio1 dat het  Rode Kruis nu ook humanitaire hulpgoederen gaat leveren aan Venezuela, een heel smerige leugen daar zoals hierboven al aangegeven, het Rode Kruis eerder al bekendmaakte dat het humanitaire hulpgoederen verstrekt in Venezuela* en daarbij zelfs aangaf dat de humanitaire hulp uit de VS overbodig was….. Later meer over deze smerige anti-Venezolaanse van de NOS.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/betrapt-op-video-de-door-vs-gesteunde-oppositie-die-molotovcocktails-gooien-op-hulpgoederen-venezuela/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/video-waar-zijn-die-lege-schappen-in-venezuela/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/even-over-venezuela-het-is-geen-arm-land-maar-juist-extreem-rijk/

 

Photo by trendingtopics


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Demiurg
1 jaar geleden

Wie is hier nu de werkelijke misdadiger – De VS en overige westerse geld hoeren. Met als directie het volk van JWAH.

.
De misdaad in de wereld kan in korte tijd opgelost worden – maar wordt opzettelijk in stand gehouden.Er wordt immers geld aan verdiend. Zie ons westers rechtsysteem = 1 grote bak collusie van vriendjes en misdaad

kk
1 jaar geleden

Een guerrilla-oorlog tegen de VS opstarten. De infrastructuur van de VS beschadigen. Met gelijke munt

Lage lonen, dankzij de overheid: Winstgevende ketens krijgen subsidie: meer werknemers met minimumloon is meer subsidie

WeekendDocu: 5G Apocalypse, The Extinction Event