in ,

Gaan we weer: Boeren verzamelen in Den Haag, trekkers proberen politieblokkade te omzeilen

boerenopstand2

In zijn dinsdagmorgen tientallen boeren met trekkers aangekomen om te demonstreren tegen het stikstofbeleid en de Omgevingswet.

Op de wegen zijn geen grote problemen ontstaan, wel hebben tientallen boeren geprobeerd langs een politieblokkade te rijden.

Enkele tientallen boeren proberen met hun trekkers richting het centrum van Den Haag te rijden, iets wat de gemeente heeft verboden. Ze reden door de middenberm weg van de plek waar ze moesten en omzeilden een politieblokkade.

De hield ze tegen bij het Willem Witsenplein.

De weg naar de binnenstad van Den Haag is afgesloten met grote legervoertuigen. Veel boeren parkeren op de Benoordenhoutseweg om daarna te verzamelen op de Koekamp, waar het programma om 9.00 uur begint.

Er is veel politie aanwezig om de boeren te begeleiden.

De boeren willen dinsdagmorgen een trekkerdefilé langs paleis Huis ten Bosch in Den Haag houden. De actiegroep heeft daarvoor …

Lees verder bij de bron: NU.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Armoede2

Kabinet komt eindelijk met steun voor de voedselbanken

global reset 05a

Klaus Schwab: Grote reset zal “leiden tot een fusie van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”