in

Gaat de geschiedenis zich herhalen? ‘Kremlin bang voor moordaanslag op Trump’

Politieke elite VS/ wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde met kan worden hervat.

Volgens het Foreign Policy magazine, spreekbuis van de Westerse globalistische elite, is het Kremlin bang dat president Donald Trump wordt afgezet of zelfs wordt vermoord, waarna het establishment in Washington opnieuw de macht grijpt en de virulente anti-Russische koers van de regering hervat. Deze ultralinkse elite is er inmiddels in geslaagd om Trumps Nationale Veiligheid Adviseur nu al tot aftreden te dwingen vanwege zijn vermeende pogingen om de sancties tegen Rusland van tafel te krijgen.

‘Complete team Trump illegaal afgeluisterd'

Flynn trad officieel af omdat hij tegen vicepresident Mike Pence gezwegen zou hebben over zijn telefoongesprekken met Russische officials om de Amerikaanse sancties eventueel te beëindigen.

Hieruit bleek dat Flynn moet zijn afgeluisterd door de en mogelijk ook andere inlichtingendiensten. Daaruit volgt de verontrustende mogelijke conclusie dat het complete team Trump door tenminste een deel van de inlichtingen elite illegaal wordt gevolgd en afgeluisterd, mogelijk omdat men vast van plan is om Trump hoe dan ook al spoedig ten val te brengen. (>>)(>>)

‘Grootste angst Kremlin is moordaanslag op Trump'

Foreign Policy baseert zich op gesprekken met Russische beleidsmakers en experts. Zij zijn bang dat Trump de eerste 4 jaar van zijn ambtstermijn niet zal volmaken. ‘De grootste angst van het Kremlin is dat Trump wordt afgezet of misschien wel vermoord. Dat zal volgens het Kremlin een virulente anti-Russische campagne van zowel de Democraten als Republikeinen ontketenen.'

‘Het Kremlin is zich er heel goed van bewust dat de Democraten Rusland willen gebruiken en in diskrediet willen brengen, mogelijk om Trump te bewerken en de les te lezen. De Russische regering is niet alleen bang voor zijn val, maar ook voor de mogelijkheid dat hij op opportunistische wijze switcht naar een felle anti-Moskou koers, om zo vrede te sluiten met de Republikeinse hardliners in het Congres.'

Foreign Policy wordt uitgegeven door The Washington Post Company (nu Graham Holdings), en wordt geleid door CEO David Rothkopf, een top globalist die lid is van de beruchte Council on Foreign Relations en die voormalig managing director was van Kissinger Associates.

Keiharde confrontatie met Westerse Nieuwe Wereld Orde elite

Veel Russen bewonderen Trump vanwege zijn doel om de enorme macht van de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die zijn hoofdzetels in Washington, New York, Brussel, Berlijn en Rome (het Vaticaan) heeft, te breken, en de banden met Rusland te herstellen. Ook daarom loopt de Amerikaanse president grote kans om het slachtoffer te worden van een moordaanslag.

De Russische presentator en journalist Dmitry Kisillov waarschuwde al in september 2016 dat de Amerikaanse veiligheidsdiensten Trump uit de weg zullen willen ruimen, omdat zij bestaan bij de gratie van het door de elite nieuw leven ingeblazen, maar valse vijandbeeld van het ‘grote boze Rusland van Vladimir Putin' wiens ‘agressie' desnoods met militaire middelen moet worden beantwoord.

De Westerse oligarchen (topmanagers, multinationals, grote banken etc.) moeten ook niets van Trump en zijn ‘America First' beleid hebben, noch van de Europese vrijheidspartijen (>>), omdat zij enkel oog hebben voor het vergroten van hun winsten, en daar zowel volledig open grenzen als ook massa voor willen gebruiken. Dat laatste zal leiden tot miljoenen spotgoedkope arbeidskrachten en veel lagere lonen, waardoor de middenklasse zal verdwijnen en de gewone man in zowel Europa als Amerika in en dus afhankelijkheid (en daarmee controleerbaarheid) zal worden gestort.

 

Lees de rest verder bij de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belasting 1

Beerput belastingdienst waarschijnlijk nog veel dieper

14248919401 a788f751b9 ceta Troje

En weer een verdrag ingerommeld: Europees Parlement stemt in met CETA