in , , , , ,

Geen probleem voor de EU: Chloorpyrifos tast hersens aan en veroorzaakt de ziekte van Parkinson

pesticide 1561038977
silviarita / Pixabay

Chloorpyrifos is een pesticide die in veel onderzoeken werd aangewezen als levensgevaarlijk daar het de hersenen van kinderen aantast en kan leiden tot de ziekte van Parkinson.

Geen probleem voor de EU dat in 2005 nog toestemming gaf dit middel op de markt te houden en nee, de EU heeft zich niet verlaten op de negatieve studies, maar op zegge en schrijve één onderzoek, dat van de producenten van dit levensgevaarlijke gif.

Je kan er bijna donder opzeggen dat ook GroenLinks destijds in het EU parlement heeft gestemd in het voordeel van de gifmengers, zoals Bas Eickhout dit onlangs nog heeft gedaan met Roundup, waarin het kankerverwekkende glyfosaat is verwerkt.

Mensen nogmaals: we moeten af van de EU, een orgaan dat werkt voor de bedrijven en de welgestelden, waar de volksgezondheid een ondergeschoven kind is.

SumOfUs is begon vorig jaar november een petitie tegen dit gif, lees en teken de petitie ajb en geeft het door!

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
elite 1561019912

De macht van de Elite stamt uit de tijd van de Piramiden en de Goden

supermarkt 1561039171

Open grenzen: Bijna nergens zoveel winkeldiefstal als in Nederland, kost elke Nederlander 139 euro pj