in , , , ,

Gevaarlijk precedent: Eerste Afrikaan krijgt wegens klimaat asiel in Europa

Heersende Europese elite maakt weg vrij voor 200 miljoen Afrikaanse ‘klimaatvluchtelingen'.

De van , waar wij afgelopen woensdag aandacht aan besteedden, worden door veel mensen niet zo serieus genomen, omdat men amper kan geloven dat er in de komende 20 à 30 jaar ècht meer dan een miljard Afrikanen naar Europa kunnen komen. De globalistische elite doet er echter alles aan om dat mogelijk te maken; zo heeft in Oostenrijk de eerste Afrikaanse migrant asiel gekregen omdat het in zijn thuisland Somalië ‘te droog' is. Dit schept een gevaarlijk precedent, want nu kan feitelijk iedere inwoner van Afrika naar Europa reizen en om deze reden asiel krijgen. De EU wacht volgens de eerste voorzichtige schattingen dan ook een tsunami van 100 tot 200 miljoen Afrikaanse ‘klimaatvluchtelingen'.

vinden –veelal met behulp van allerlei linkse ‘hulp'organisaties, politieke partijen en ‘gutmenschen'- steeds weer nieuwe redenen om hun afgewezen asielverzoek te ontlopen, en toch in Europa te blijven. Zelfs illegaal geïmmigreerde zware criminelen worden beschermd en worden zelden teruggestuurd. De ene keer is dat een moordenaar die in zijn thuisland de doodstraf wacht, en de andere keer is dat een Syrische verkrachter die bang is voor de wraak van de familie van zijn slachtoffer.

Een andere geliefd voorwendsel is . Een asielzoeker hoeft maar te doen alsof hij homo is, en geen autoriteit durft hem meer te weigeren. Daarnaast staat ook vaak de ‘ontoereikende gezondheidszorg' een mogelijke repatriëring naar het land van herkomst in de weg.

Somaliër krijgt asiel vanwege droogte in eigen land

Daar komt nu dus een nieuwe reden bij, een die een monsterachtige migrantentsunami dreigt te gaan veroorzaken: het klimaat. In Oostenrijk heeft het hooggerechtshof besloten dat een Somaliër recht heeft op asiel omdat het in zijn land ‘te droog' is.

De gevolgen zijn niet te overzien, want als deze uitspraak als precedent voor heel Europa wordt gebruikt, dreigen zo'n 100 tot 200 miljoen Afrikanen hun biezen te pakken om onder opgave van dezelfde reden asiel in Europa aan te vragen. Wat hen vermoedelijk gegeven zal worden, want als er één ‘knuffelonderwerp' is waar ‘onze' leiders de komende jaren kritiekloos honderden miljarden euro's aan gaan spenderen, is dat ‘het klimaat'.

‘Klimaat' omzeilt toch al genegeerde Geneefse Vluchtelingenconventie

De almaar groter wordende asielindustrie in Europa is bang dat de huidige regeringen op zeker moment worden vervangen door vrijheidspartijen en -politici die wèl wetsgetrouw gaan regeren, zoals de Hongaarse premier Viktor Orban.

In tegenstelling tot wat er nu al jaren gebeurt, zullen deze nieuwe leiders ons niet voorliegen dat wij vanwege de Geneefse Vluchtelingenconventie verplicht zijn om zoveel toe te laten. Die regels stellen namelijk klip en klaar dat iedere asielzoeker moet aantonen dat hij persoonlijk, dus individueel wordt bedreigt.

Bovendien mag alleen asiel worden aangevraagd in het eerst mogelijke veilige land, niet pas honderden of duizenden kilometers verderop. In de Conventie staat tevens dat de asielstatus onmiddellijk eindigt zodra de vluchtreden wegvalt. Dat geldt voor zo'n 85% van alle huidige zogenaamde ‘Syrische' vluchtelingen. In de regels staat tevens met nadruk te lezen dat ieder land zonder daar uitleg over te hoeven geven op elk gewenst moment mag besluiten om de grenzen voor asielzoekers te sluiten, als het vindt dat de veiligheid van de eigen inwoners in het geding is, bijvoorbeeld vanwege de vastgestelde criminaliteits- en terreurexplosie.

Door het ‘te warme' of droge klimaat en het ‘slechte weer' als geldige reden voor asiel te accepteren, kan de Geneefse Conventie worden omzeild, omdat iedere ‘vluchteling' namelijk kan beweren individueel door ‘het klimaat' en/of ‘het slechte weer' te worden bedreigd.

Europees klimaat te koud, verwarming voor Afrikanen op 28 graden

Ironisch genoeg is het enige wat Afrikaanse klimaatvluchtelingen nog kan tegenhouden… het klimaat, maar dan in Europa. In sommige AZC's in Oostenrijk wordt de thermostaat op 28 graden gezet, omdat de ‘woestijnzonen' de voor ons normale omgevingstemperatuur veel te koud vinden. Dat dit de verwarmingskosten zal doen exploderen –om niet te spreken van het verbruiken van enorm veel energie, wat óns klimaat extra belast (even redenerend vanuit de gedachtegang van de heersende politieke elite)– speelt vanzelfsprekend geen enkele rol, want voor de nieuwe ‘Umvolkung' Europeanen kan niets, maar dan ook niets te duur zijn.

Bovendien zijn er nog meer dan voldoende autochtone Europeanen overgebleven wier energierekeningen de komende jaren vanwege ‘het klimaat' extreem hoog kunnen –en zullen- worden gemaakt. Bejaarden, chronisch zieken en uitkeringsgerechtigden wordt dan gewoon verteld dat zij de thermostaat maar op hooguit 17 of 18 graden moeten zetten. Tenslotte moet iemand de rekening betalen.

Bron

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig

Doos van Pandora: Het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum is slechts het topje van de ijsberg