in

ISIS kondigt op het darknet aanslagen tijdens kerst in Europa aan

2017 11 22 14 25 36.isis20aanslagen20kerst202017a

Duitsers arresteren 6 Syrische asielzoekers die aanslag op kerstmarkt Essen planden – ISIS dreigt tevens opnieuw met op het Vaticaan en christenen

2017 11 22 14 25 36.isis20aanslagen20kerst202017a

De ‘digitale'  Blackops Cyber heeft op het darknet, wat vooral gebruikt wordt door criminelen, beelden en berichten onderschept die erop wijzen dat de islamitische terreurbeweging ISIS rond de kerst nieuwe aanslagen in gaat plegen. De jihadisten dreigen tevens opnieuw met aanslagen op het Vaticaan, de paus, en christenen in het algemeen.

Op een van de beelden is een donkerbruine figuur met capuchon te zien, die over een knielende kerstman gebogen staat. Begeleidende tekst in Engels, Frans en Duits: ‘Spoedig, tijdens jullie feestdagen.' Op de achtergrond is een winkelcentrum in de Regent's Street in Londen te zien.

Blackops Cyber wilde niet meedelen hoe ze de foto van het ‘Army of Mujahideen' precies hebben onderschept, behalve dat deze afkomstig is uit een ISIS chat op het darknet, en afkomstig is van ene dr. Almani. Die heeft dezelfde naam als een inmiddels verboden profiel van een op Twitter.

Diverse inlichtingendiensten hebben het afgelopen jaar bevestigd dat er naar schatting inmiddels enkele tienduizenden jihadisten vermomd als vluchteling in Europa zijn, waarvan vele duizenden (potentiële) terroristen. Eind vorig jaar riep ISIS moslims in Europa op om Europese kerstmarkten in ‘bloedige slachtvelden' te veranderen.

6 Syrische asielzoekers gearresteerd, planden aanslag op kerstmarkt Essen

In diverse Duitse steden zijn gisteren 6 vermoedelijke ISIS leden gearresteerd die volgens de Hessische Rundfunk een aanslag op de kerstmarkt in Essen hadden gepland. De mannen zijn tussen de 20 en 28 jaar oud en verblijven sinds 2014 en 2015 als ‘Syrische asielzoeker' in Duitsland. De New York Times bericht dat de zes moslims wapens en explosieven in hun bezit hadden. (2)

Vorig jaar reed op 19 december de Tunesiër Amis Amri met een gestolen vrachtwagen een kerstmarkt in Berlijn overhoop, waarbij 12 doden en 56 gewonden vielen. Kort voor zijn terroristische daad had Amri een gemaakt waarin hij trouw zwoor aan ISIS. Amri was enkele jaren daarvoor uitgezet door , maar weer teruggenomen omdat dat land hem weigerde.

Ook Vaticaan, de paus en christenen bedreigd met aanslag

IS heeft ook het Vaticaan opnieuw met een aanslag bedreigd. Op een website van de islamisten werd een foto geplaatst van een moslim die met een auto op hoge snelheid op de Sint-Pietersbasiliek afrijdt. Enkele dagen later verscheen een plakkaat waarop alle ‘kruisdragers' (christenen) worden bedreigd, en een onthoofde paus Franciscus is te zien: (3)

2017 11 22 14 24 36.isis20paus20franciscus20onthoofd

 

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Journalistenwatch

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
32101094393 73b999a071 Verhofstadt

Blauwe paradijsvogel Guy Verhofstadt

e7c25529eca4f8a8 640 belasting

in een maand tijd, is de belasting al twee keer verhoogd met in totaal 100 miljoen euro!