in , , , , , , ,

Het grotere geheel: Waarom ze blanke mensen willen vervangen

Foundry / Pixabay

Blanke mensen zijn hardwerkend, ze reisden de hele wereld af om te verkennen. Ze organiseerden systematisch kennis in theorieën en probeerden theorieën te bewijzen. Hun manier van leven maakte wetenschap en technologie van tegenwoordig mogelijk.

Blanke mensen zijn de groep die hun rechten actief uitoefenen en weten dat de in toom moet worden gehouden. Ze vormen het grootste obstakel van de toekomstplannen.

Blanke mensen moeten trots zijn op je afkomst en meer baby’s hebben. Maar kijk eerst op de school van je kinderen, de linkerzijde begint kinderen te indoctrineren sinds het kleuteronderwijs. Eng!

Ik heb zelf ook veel nagedacht … Er zijn absoluut duistere krachten aan het werk in de wereld van vandaag. Deze krachten zijn actief betrokken bij een cynische vorm van sociale en culturele , door actief te werken tegen mannelijkheid, witheid, individualiteit, vrije wil en . Hun missie is om een ​​hightech, feodale toekomst te maken, voor een koffie gekleurde, doordachte, gehomogeniseerde mensheid, onder een wereldregering.

Hoe het werkt. Ten eerste, plan A; conditioneer je eigen mensen om zich te conformeren aan de sociale overdracht (via elke mogelijke invloedssfeer) van een bepaalde mindset, dat wil zeggen politieke correctheid, multiculturalisme, open grenzen, een supranationale agenda enz.

Ten tweede, plan B; aanzetten tot sociale strijd en een ineenstorting van de wet en orde door de opzettelijke invoer van miljoenen vijandige jonge mannen uit niet-omslachtbare culturen. Implementeer vervolgens een politiestaat en voer de nodige bevoegdheden uit om alle afwijkende meningen te verwijderen. Dus nu vrij om je agenda ongehinderd uit te voeren. Het is zo eenvoudig als dat!

Onthoud dat degenen die de elitaire agenda wereldwijd ontwerpen, dezelfde a-gaten hebben die uw eigen vestiging thuis besturen. Een conservatief en een nationalist zijn is tegenwoordig een onzin, het systeem moet in binnen- en buitenland worden doorbroken.

Tot slot, als plannen A & B falen (door economische ineenstorting of cataclysme) dan betrekken ze het failsafe mechanisme, plan C; de totale onderwerping van de mensheid door de opzettelijke verspreiding van de islam overal ter wereld.

Als de mensheid een toekomst wil hebben, mag dit nachtmerrieachtige scenario nooit gebeuren.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Als je maar nooit zegt dat de Witmens slimmer is, ijveriger, vrediger, geduldiger, zeg dat nooit! Want juist de waarheid is racistisch, en dat willen zij, Witmensen niet zijn hoor! Daarom kun je beter niets zeggen want liegen mogen we ook niet!

  2. Sorry maar als dit mijn toko was, had ik dit artikel teruggestuurd met de opmerking ga je huiswerk beter doen. Het gaat er namelijk om dat op een x- moment in de geschiedenis een bepaalde overheersende klasse gedecimeerd en/of totaal uitgeroeid wordt . Ga dan naar de oudheid dat is zo vaak gebeurt, op allerlei manieren. India heeft ooit eens aan de top gestaan , China, het Romeinse rijk, atlantis etc . Dit stuk is geschreven door een blanke man die zich zeer aangevallen voelt, ik vermoed rond de dertig, met weinig kennis van de geschiedenis en ook nog wat andere zaken ….en ik weet zeker met erg weinig zelfkennis.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Scheefgroei in onze samenleving: Middenklasse bezwijkt

Groeiende groep mensen voelt zich wildvreemde in deze wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme