in , , , , , , ,

Het grotere geheel: Waarom ze blanke mensen willen vervangen

white 1543150945
Foundry / Pixabay

Blanke mensen zijn hardwerkend, ze reisden de hele wereld af om te verkennen. Ze organiseerden systematisch kennis in theorieën en probeerden theorieën te bewijzen. Hun manier van leven maakte wetenschap en technologie van tegenwoordig mogelijk.

Blanke mensen zijn de groep die hun rechten actief uitoefenen en weten dat de overheid in toom moet worden gehouden. Ze vormen het grootste obstakel van de toekomstplannen.

Blanke mensen moeten trots zijn op je afkomst en meer baby’s hebben. Maar kijk eerst op de school van je kinderen, de linkerzijde begint kinderen te indoctrineren sinds het kleuteronderwijs. Eng!

https://youtu.be/LVXlwq0pO4A

Ik heb zelf ook veel nagedacht … Er zijn absoluut duistere krachten aan het werk in de wereld van vandaag. Deze krachten zijn actief betrokken bij een cynische vorm van sociale en culturele manipulatie, door actief te werken tegen mannelijkheid, witheid, individualiteit, vrije wil en democratie. Hun missie is om een ​​hightech, feodale toekomst te maken, voor een koffie gekleurde, doordachte, gehomogeniseerde mensheid, onder een wereldregering.

Hoe het werkt. Ten eerste, plan A; conditioneer je eigen mensen om zich te conformeren aan de sociale overdracht (via elke mogelijke invloedssfeer) van een bepaalde mindset, dat wil zeggen politieke correctheid, multiculturalisme, open grenzen, een supranationale agenda enz.

Ten tweede, plan B; aanzetten tot sociale strijd en een ineenstorting van de wet en orde door de opzettelijke invoer van miljoenen vijandige jonge mannen uit niet-omslachtbare culturen. Implementeer vervolgens een politiestaat en voer de nodige bevoegdheden uit om alle afwijkende meningen te verwijderen. Dus nu vrij om je agenda ongehinderd uit te voeren. Het is zo eenvoudig als dat!

Onthoud dat degenen die de elitaire agenda wereldwijd ontwerpen, dezelfde a-gaten hebben die uw eigen vestiging thuis besturen. Een conservatief en een nationalist zijn is tegenwoordig een onzin, het systeem moet in binnen- en buitenland worden doorbroken.

Tot slot, als plannen A & B falen (door economische ineenstorting of cataclysme) dan betrekken ze het failsafe mechanisme, plan C; de totale onderwerping van de mensheid door de opzettelijke verspreiding van de islam overal ter wereld.

Als de mensheid een toekomst wil hebben, mag dit nachtmerrieachtige scenario nooit gebeuren.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
huizen 1543085179

Scheefgroei in onze samenleving: Middenklasse bezwijkt

man walking in the middle of rail road

Groeiende groep mensen voelt zich wildvreemde in deze wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme