in ,

GroenLinks-burgemeester Femke Halsema zorgt ervoor dat de politie niet mag noteren of daders asielzoekers zijn

Dit is toch niet te geloven?! Eerder werd bekend dat cijfers over zware asielcriminaliteit onder het kopje ‘overig' werden geschoven in een overzicht over asielcriminaliteit.

En nu wordt kenbaar gemaakt dat de niet eens meer mag noteren of zakkenrollers zijn. Via AT5.

En dat terwijl onze hoofdstad al langere tijd te maken heeft met criminele asielzoekers, die van zakkenrollen een professionele sport gemaakt lijken te hebben.

-burgemeester Femke Halsema heeft op haar beurt eventjes laten weten dat het niet mogelijk is om te bij te houden hoeveel asielzoekers erop los jatten.

In het televisieprogramma Bureau Burgwallen gaf een politieagent zijn mening over deze kwestie.

“Algerije en , dat zijn de landen waarvan veel inwoners naar Nederland en komen. En dat zijn eigenlijk puur gelukszoekers.”

, en Forum voor waren er als de kippen bij om een debat aan te vragen met burgemeester Halsema. Daarnaast is er een voorstel ingediend ‘voor een officiële registratie van de verblijfsstatus van de opgepakte verdachten'.

Daar zit Femke Halsema blijkbaar niet op te wachten. Zo schreef ze een brief en vroeg ze aan de gemeenteraad om het voorstel van de drie genoemde partijen niet te ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Photo by Guido van Nispen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerechtsdeurwaarders komen in actie voor mensen met schulden, van 75% is de beslagvrije voet te laag vastgesteld

Zet de deurbel maar uit: Energiemaatschappijen zetten vol in op deurverkoop, honderden klachten