in

GroenLinkse islamist ontvangt ruime steunbetuiging van extreemlinkse groepjes

groenlinks verkies2020
via ReactNieuws

De ontmaskering van de GroenLinkse topkandidaat Kauthar Bouchallikht als islamitische pion heeft tot de nodige beroering geleid. De partij zelf liet weten ondanks de feiten ‘trots te zijn op onze nummer 9’.

Een ruime steunbetuiging kwam vanuit tientallen extreemlinkse groepjes die spraken van ‘islamofobe complottheorieën’ en die zijn volgens de ondertekenende organisaties ‘onderdeel van een vast patroon’.

Bouchallikht heeft een bestuursfunctie bij FEMYSO, een mantelorganisatie van de moslimbroederschap.

Het verhaal van de verklaring van de extreemlinkse groepjes leest als een warrig en huilerig schotschrift, waarbij alles en iedereen wordt verweven in een web van racisme, wat dan weer door boze rechtse krachten wordt aangestuurd.

De slachtoffers zijn natuurlijk zonder enige twijfel goedwillende, linkse activisten. Dus moet solidariteit ‘met de slachtoffers van dit soort campagnes‘ worden getoond in de ‘strijd tegen de klimaatcrisis en racisme’.

Onderzoekers die de lijst van ondertekenaars doorliepen, zagen een lange rij trotskistische groeperingen en klimaatorganisaties, maar ook verdedigers van de Turkse …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bio

De gevangenismuren worden op dit moment om ons heen gemetseld

Politie in opperste staat van paraatheid: Burgers staan lijnrecht tegenover Kick Out Zwarte Piet