in

Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen

reset button

De economische schade die wordt aangericht door de fake corona pandemie, een griepachtig virus dat nog steeds valselijk wordt gepresenteerd als een soort nieuwe Zwarte Dood, is gigantisch.

In Duitsland zegt maar liefst 21% van alle bedrijven (in de toeristensector zelfs 85%) bang te zijn het in de komende maanden niet te gaan redden (3). Deze door de elite doelbewust in gang gezette vernietiging van de ‘oude’ economie maakt deel uit van de geplande Grote Groene Reset, waaruit een Marxistische Nieuwe Wereld Orde moet ontstaan.

Belangrijk onderdeel van dit plan is het vaccineren van de hele wereldbevolking, waarmee de bevolkingsgroei tot staan moet worden gebracht, en zelfs worden omgekeerd.

Voor de doorsnee buitenstaander die alleen afgaat op het NOS journaal, NU.nl, de Volkskrant en alle andere propagandakanalen die er dagelijks alles aan de doen de corona angst erin te blijven pompen, klinkt dit allemaal ongetwijfeld als een complottheorie.

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong heeft echter een 257 pagina’s tellend rapport uitgebracht waarin hij alle kernelementen van deze ‘Grote Reset’ met feiten onderbouwt.Fossiele economie wordt vernietigd voor Zero-CO2.

Volgens Armstrong wil ‘een rijke, goed georganiseerde internationale coalitie niet alleen vaccins opleggen en de wereld ontvolken, wat een tactische zet kan zijn omdat ze weten dat ze China en Rusland niet zullen vaccineren, maar ook de wereldeconomie daadwerkelijk vernietigen, om zo een einde te maken aan fossiele brandstoffen. Door omkoping en samenzwering drukken ze hun visie door over hoe de wereld zou moeten functioneren om klimaatverandering te stoppen, en per decreet Zero-CO2 op te leggen.

’‘Nu ze de industrie wegvagen en mensen in lockdown blijven houden om CO2 te verminderen, krijgen we massale werkloosheid. Twee maanden ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 07 07 om 18.12.25 e1594138449813

Alleen de politie mag op de snelweg actievoeren! Politie tolereert geen tractoren meer op de snelweg, meteen boete

57e2dc47435bad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d742c7fdc9349 640 revolutie

Economie verliest, het kapitaal wint, maar er broeit wat …